Fint “Sammen på tur” arr. i maj

Mere end 100 glade vandrere deltog i det store fælles turarrangement i den lysegrønne skov i Dyrehaven og Jægersborg Hegn. Med plads til de hurtige, de langsomme, medlemmer og ikke-medlemmer

Sammen på tur søndag 5. maj 2024

Vi var i alt 107 deltagere, der mødte op på Klampenborg St. for at deltage i Københavnsafdelingens særlige arrangement “Sammen på tur”.

Man kunne vælge mellem 5 meget forskellige vandreture: 1) 15 km i rask tempo, 2) 9 km i moderat tempo, 3) 10 km i rask tempo, 4) 6 km Gå dig glad i moderat tempo og 5) Slow tur, 2 km i timen.

Turene havde starttid forskudt for hinanden og alle blev sendt godt afsted.

Der opstod lidt forvirring omkring tur 2 og tur 3, der var af ca. samme længde og startede med 15 minutters mellemrum. Heldigvis var alle i fin form og turene blev gennemført efter planen.

 

Vejrguderne var med os under vandreturene og vi ankom i tørvejr til Shelterpladsen, hvor frivillige stod klar med lækre hjemmebagte kager, drikkevarer og snack.

Først da formanden og arrangørerne skulle holde tale åbnede himlen sig og vi måtte finde regntøjet frem og søge ly, hvor det var muligt.

Fællessangen løb ud sammen med regnen og blev ikke til noget- vi gemmer den til næste år 🙂

TAK for en dejlig dag til alle medlemmer & gæster, arrangører, turledere og andre frivillige.