Glædelig december

Vandring i den mørke tid kan sagtens lade sig gøre og selv om det er mørkt og koldt, er vi i fuld gang med at planlægge ture, så vi kan gå foråret i møde allerede om et par måneder. Efter medlemsmødet er vi fuld af gode idéer, så glæd jer.

Glædelig december til alle fra Bestyrelsen i Roskilde Afdeling. Det har været en fornøjelse at møde jer i året der nu næsten er gået og vi ser frem til at fortsætte i 2024 med at gå derudad i samme gode stil.

 

På vores medlemsmøde d. 6.  december i Byens Hus i Roskilde spiste vi suppe og æbleskiver og talte om mange ting. Formanden bød velkommen og informerede on formandsskiftet i Dansk Vandrelaug. Velkommen til Dorrit Christensen. Turlederne fortalte om turledermødet i Hvalsø den 15. november og AnneLise fortalte om udviklingsmødet på Kultorvet d. 5. december.
Der kom rigtig mange gode inputs til os turledere. Der er ønsker om flere ferieture, både i Danmark og i udlandet – Badies planer om en tur til Bulgarien skabte stor interesse. Der var stemning for flere af de længere ture og der må gerne være forskellige temaer; såsom historie, botanik og geologi, alt sammen noget der vil blive taget op på næste turledermøde d. 6. januar 2024.

Både fremmøde og engagement viser, at medlemsmøder er en god idé. Vi forsøger at finde en model, så vi kommer rundt i vores områder Jyllinge – Lejre – Hvalsø – Køge – Borup – Greve og Solrød udover Roskilde.

Selvom det er blevet mørkt og koldt derude, er der stadig masser af muligheder for at få frisk luft på en af vores vandreture. Nu hvor vi ikke længere får VandreLiv ind ad døren, er det ekstra vigtigt at holde sig opdateret på vores hjemmeside. Der kommer hele tiden nye ture, så gør det til en god vane at checke mulighederne.

Vi fortsætter med fyraftensturene på oplyste veje og stier, både i december og januar.

Og traditionen tro, er der igen i år den fantastiske Nytårstur d. 1. januar i Lejre hvor vi skåler det nye år i gang.

 

 

Hvis du vil se alle denne måneds ture, har vi samlet dem her.

Roskilde afdeling dækker et stort geografisk område i kommunerne Roskilde, Køge, Lejre, Greve og Solrød så hvis DU sidder og synes, at der mangler ture i lige netop dit område, så er det måske DIG vi mangler som turleder?

Tag gerne en snak med turlederen, næste gang du er med på tur. Du er også velkommen til at gå med på nogle ture som bagstopper inden du beslutter dig. Så tager du bare kontakt til turlederen på forhånd så I kan aftale nærmere vedrørende gennemgangstur m.m.

Næste kursus i Roskilde er d. 13. og 14. april 2024 – Kurset giver dig en introduktion til turlederens arbejde. Du lærer om kortlæsning samt turplanlægning, rutevalg, research forud for turen og det at skrive turannoncer.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at blive turleder i Roskilde. Skriv til formanden.

 

 

Har du brug for inspiration til julegaver, så har vi nogle forslag:

Giv et medlemskab til DVL og del glæden ved at vandre i godt selskab med familie og venner .

Ved at udfylde formularen her og indbetale den rette kontingentsats sender vi et velkomstbrev, sidste nummer af medlemsbladet VandreLiv og et gavebevis, hvor modtageren kan se, gaven er fra dig.

Vent ikke for længe med at beslutte dig – PostNord har lang ekspeditionstid!

Du  har også mulighed for selv at modtage gaven, så du kan give den personligt.

 

Og sidst men ikke mindst:

Husk at tilmeldingen til vandreferie i Nymindegab er åben og der er stadig enkelte pladser.

 

Husk DVL Roskildes generalforsamling d. 20. marts 2024 – Se mere her.