Vi går foråret i møde.

Generalforsamling, forårets ture, ferie og rabataftaler. Læs med.

Husk Generalforsamlingen d. 20. marts 2024 kl. 18.00 – 21.00

Mød op og vær med til at sætte præg på din forening. Der vil blive serveret mad i forbindelse med generalforsamlingen og inden selve generalforsamlingen vil en af vores turledere have tilrettelagt en lille gåtur, der begynder kl. 17.00 ved Byens Hus og slutter samme sted.

Vandreferie til Bulgarien.

Der har været afholdt informationsmøde om den kommende vandreferie i Bulgarien. En spændende tur i nogle af de smukkeste egne, naturen i Bulgarien kan byde på.

Fra den 20.-27. juli 2024 får du muligheden for at opleve tre meget forskelligartede bjerge med deres toppe, søer, naturfænomener og kulturhistoriske steder.

Vi starter i Sofia og transporteres i bus til de forskellige steder.

Dagene veksler mellem vandreture med forskellige sværhedsgrader og andre oplevelser.

Sidste frist for tilmelding er 20. marts 2024

 

 

Vi går foråret i møde.

Selvom det ikke er for tidligt at tænke på sommerferien, skal vi ikke glemme at komme ud og nyde at dagene er blevet længere, lærken er kommet og at solen gør hvad den kan for at give os gode oplevelser – og tørre de våde stier.

Læg især mærke til, at vi på Kløverstidagen d. 20. april tilbyder to ture i Hedehusene og to ture i Ishøj. Begge steder mødes turene til sidst og turlederne har kage med til fælles kaffepause.

På med vandrestøvlerne og af sti afsted. Her er nogle af de tilbud vi foreløbig har i kalenderen, og der kommer hele tiden flere til:

11. marts – Kom med og se hvordan Ballerup har bygget industri og natur sammen til en grøn helhed.

23. marts – En smuk tur langs Roskilde Fjord

23. marts – Oplev skovene på Midtsjælland

20. april – På Kløverstidagen har vi 4 forskellige ture at vælge i mellem

28. april – Kom med ud at sanke til bjesk, salat og pesto

4. maj  – Vores serie på Gudernes Stræde starter med en tur på Ringruten ved Mosede og fortsætter derefter med i alt 5 etaper, som vi                  fortæller mere om i næste nyhedsbrev.

11. maj – Tur i Herslev der slutter med frokost på Herslev Bryghus (for egen regning)

13. maj – En smuk tur rundt om Kimmerslev Sø i Borup

Glæd dig til Fællestur på Hedebostien, sommerens Promenadeture og meget mere der er på vej.

Husk ALTID at checke turen en ekstra gang inden du tager afsted, da der kan være ændringer p.g.a. oversvømmede stier eller ændrede tog/bustider.

 

Dansk Vandrelaug vader i samarbejdsaftaler for medlemmer, så gå ikke glip alle de gode tilbud der er ude i forretningerne på alt fra bøger til museumsbesøg og højskoleophold, foruden alt hvad du behøver til vandreturen.

Se her hvordan du finder dit medlemsbevis.

 

Lyst til at blive klogere?

DVL har en lang række kursustilbud for medlemmer og for at kunne planlægge disse kurser, er det vigtigt at man ikke venter til sidste øjeblik med at tilmelde sig. Har tilmeldingen ikke været overvældende, har det måske været nødvendigt at afbooke underviser og lokaler m.m. i god tid for ikke at stå med masser af udgifter, men ingen eller få deltagere.

Derfor; tag et kig på de tilbud der er aktuelle lige nu og skynd dig at tilmelde dig.

 

 

Hold øje med kursuslisten, så du ikke går glip af den store vidensdeling.

 

Se månedens ture her

 

Se alle vores ture her

 

Ture på Fjordstien

 

Ture på Gudernes Stræde

 

Fyraftensture