2. etape af Lolland-Falster rundt er afviklet.

2. etape af Lolland-Falster rundt, Albuen til Hummingen Strand.

Så har vi gået etape 2 af Lolland-Falster rundt. På trods af vejrudsigten mødte 31 vandrere på P-pladsen ved Hummingen Strand (ved Digegården på Gloslundevej). Vi samledes i nogle biler og kørte til P-pladsen Rampen ved Albuen. Herfra gik vi så de 21 km. tilbage til Hummingen. Vi gik dels ad diget og dels gennem et par sommerhusområder og noget skov. Denne dag blev vejret heldigvis noget forskelligt fra vejrudsigten, som havde lovet riglige mængder af regn. Vi havde fantastisk fint vejr at gå i, ingen regn, ingen bagende sol, svag vind som kom bagfra.

Læs mere om turen og se billeder på vores facebookside.

Ønsker du af gå turen selv kan du finde den i Outdooractive ved at følge dette link:
https://www.outdooractive.com/en/route/hiking-route/lolland-falster-rundt-2.-etape-27.-aug.-2022-10.10.39/250849553/.

Hvis du ønsker at bruge en anden tracking app kan du evt.downloade en GPX-fil fra Outdooractive.