Til nye medlemmer

Kære nye medlem af DVL-Storstrøm

Vi vil gerne byde dig velkommen som medlem i Dansk Vandrelaug Storstrøm. Vi er en aktiv forening, som har et bredt udbud af vandreture, både for dem, der kan lide at gå langt og dem der gerne vil gå kortere ture.

Vores afdeling dækker et stort geografisk område og er derfor delt op i flere grupper. Nord for Storstrømmen med basis i Næstved har vi ”Næstved-gruppen”, der har ture hver anden søndag på 10-15 km med start på vandrestedet kl. 10.00.  ”Dagdriverbanden” har ture på tirsdage på ca. 8 km og onsdage på 10-15 km. Ved dagdrivernes ture er der samkørsel fra Næstved kl. 10.00. (tirsdag fra Næstved Arena p-plads og onsdag fra Rådmandshavens p-plads. Turene foregår i hele Sydsjælland.
Desuden har vi nord for Storstrømmen Østsjællands gruppen, som primært har deres ture i Stevns og Faxe kommuner. Østsjællands gruppen har ture hver anden uge, skiftevis torsdag og lørdag med start på vandrestedet kl. 10.00.

Syd for Storstrømmen har vi Lolland-Falster/Møn gruppen, som primært går på Lolland, Falster og Møn. Lolland-Falster/Møn gruppen går hver anden søndag (modsat af Næstved gruppens søndage) og hver anden onsdag, Som regel de lidt længere ture om søndagen og de lidt kortere om onsdagen, altid med start kl. 10.00 fra vandringens startsted. Desuden har gruppen i sommerhalvåret hver anden tirsdag aften en ”Ud i det Blå” tur, hvor fortælling undervejs normalt IKKE indgår. Disse ture har starttid kl. 18.00, fra turens startsted. I vinterhalvåret ligger disse tur lørdag-eftermiddage, med start kl. 13.00.

På vore vandreture holder vi typisk en til to pauser, hvor vi kan få lidt at drikke og spise. Mange har kaffen med til den ene pause og næsten alle har en madpakke til frokostpausen.

Vi har tradition for én gang om året at arrangere en fælles bustur lidt længere væk i landet.

Som medlem:

  • har du gratis adgang til alle DVL-afdelingers vandreture i hele landet (på enkelte ture kan der være et deltagergebyr. Dette vil fremgå af turbeskrivelsen).
  • har du adgang til login på de lukkede siderpå DVL.DK, som fremover også dækker den nye elektroniske udgave af bladet VandreLiv med spændende artikler om vandring og vandreudstyr samt oversigt over alle afdelingernes ture.
  • har du adgang til attraktive rabatter på vandreudstyr og vandrebeklædning hos en række butikker og internetforhandlere, samt på ophold på udvalgte hoteller, højskoler og campingpladser. Alt dette kan du også læse om på dvl.dk.

Vi vil gøre hvad vi kan for at du kan føle dig velkommen i afdelingen, og vi håber at se dig på rigtig mange ture.

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen
Dansk Vandrelaug Storstrøm