Henne Strand og Lyngbo Hede

      Tirsdag og onsdag den 28-29. aug. 2018 var vi på tur til Henne Strand og Lyngbo Hede. En tur på små 9 km med Inger Carstensen som turleder. Undervejs gennem de smukke landskaber fik vi historien om udviklingen i området. Historien om Hennegård med udvikling til sommerhusområde, hvor det første hus var Hennehus. Huset…

     

Tirsdag og onsdag den 28-29. aug. 2018 var vi på tur til Henne Strand og Lyngbo Hede. En tur på små 9 km med Inger Carstensen som turleder. Undervejs gennem de smukke landskaber fik vi historien om udviklingen i området. Historien om Hennegård med udvikling til sommerhusområde, hvor det første hus var Hennehus. Huset er der stadig. Derefter turen omkring Lyngbo’s Hede, hvor vi fik historien om kunstmaleren Christian Lyngbo. En spændende historie. Hvis I ønsker at vide mere om Hennegård, Hennehus, Christian Lyngbo og Lyngbo Hede– klik på linkene. Link til turfotos