Bjålum Klit / Værnengene

6 km. lang Vandretur rundt om Bjålum Klit. Det er en meget flot og afvekslende tur. Da jeg gik den var der meget store arealer med blomstrerende porse, det var imponerende flot. Det er en let gået tur, som kan suppleres med et besøg på Tipperne, hvor det er muligt at se på fugle. Parker…

6 km. lang Vandretur rundt om Bjålum Klit. Det er en meget flot og afvekslende tur. Da jeg gik den var der meget store arealer med blomstrerende porse, det var imponerende flot. Det er en let gået tur, som kan suppleres med et besøg på Tipperne, hvor det er muligt at se på fugle.
Parker ved Sydladen, gå lidt nordpå, der er et grønt skilt til venstre, så kan du følge stien ridt.
Du kan læse mere på følgende link  www.vandretursguiden.dk her findes turfolder samt fotos. Det er også muligt at søge på www.rksk.dk

Reference til google maps: 55.841311, 8.217128
God tur

Dora Jensen