En stor turleder er gået bort

På en dejlig lys forårsdag er Steen Svendsen gået bort. Han sov stille ind omgivet af sin lille familie. Døden var ventet, men ikke så hurtigt. Mere end 150 venner samt familien mindedes ham ved bisættelsen 29. maj 2019 i Husum Kirke og den efterfølgende mindehøjtidelighed i Pejsegården.

Steen var blandt meget andet glad for blomster hvilket også fremgik af de mange buketter i kirken. En let blomsterduft gjorde højtideligheden nærværende og helt i Steens ånd.

Gennem årene har Steen været en flittig turleder, været aktiv i bestyrelsesarbejdet,  repræsenteret DVL i Friluftsrådet og har indviet utallige nye turledere i kunsten at lave gode og varierede vandreture.

Selv i den sidste tid bevarede Steen en lys tilgang til sin situation. I Pejsegården genopfriskede vi sammen de mange gode stunder fra tidligere. Han favnede bredt.

Æret være hans minde.