Frivillighedstræf i Svendborg

6 turledere fra Københavnsafdelingen mødtes med turledere fra hele landet til et herligt træf på Svendborg Vandrehjem 14-16 juni.

DVL inviterer hvert andet år turledere til en fælles weekend hvor vi kan møde turledere fra hele landet, udveksle erfaringer og måske finde nye samarbejdspartnere.

Fredag aften hørte vi et inspirerende foredrag om dannelsen af Øhavstien og om de nye stier rundt Langeland. Lørdag – hvor det regnede og tordnede voldsomt – var vi ude at vandre på stien anført af turledere fra Fyns afdeling. Alle vil gerne tilbage og se ruten i tørvejr – den lyder spændende. Lørdag eftermiddag var der erfaringsudveksling i grupper og vi kunne konstatere hvor rummeligt og forskelligt DVL er rundt omkring i Danmark.

Søndag formiddag tog vi på rundtur i Svendborg og kunne konstatere isbryderen Thorbjørn ligger klar til at komme i aktion næste gang vi har en isvinter. Nogle foreslog den skulle indrettet til B&B indtil da.