Tur nummer 250 i 2019

I dag - torsdag den 15. august - markerede vi afdelingens tur nummer 250 i 2019. Vore flittige turledere har overgået sig selv i antallet af vandreture og måske når vi over tur nummer 400 inden årets udgang.

Det er især Tirsdagsturene og Motionsturene mandag og torsdag som har bidraget til den store fremgang. Derfor var det helt passende at tur nummer 250 var en Motionstur. Jens Erik Christiansen havde 33 deltager på sin tur i mandags. Da han gentog samme tur torsdag var der 32 deltagere som han kunne overraske med is/øl eller kaffe lige før afslutningen ved Hareskov St.

Konceptet for Motionsturene er: Samme tur – men 2 gange om ugen. De starter mandag og torsdag kl. 10.00 fra et sted i Storkøbenhavn og går 10 – 11 km i raskt tempo med en pause på 15 min midtvejs. Turen slutter ca. kl. 12.30. Nogle gange slutter de af med et cafebesøg for de interesserede.