Broåbning

Kronprinsesse Marys Bro er en ca. 1,6 km lang højbro over Roskilde Fjord ved Frederikssund. Den 28. september deltager Københavnsafdelingen sammen med en række andre DVL afdelinger i indvielsen af den nye bro.

Københavnsafdelingen har stolte traditioner for at vandre over nye danske broer. Vi var blandt andet med på Storebæltsbroen og Øresundsbroen .

Kl 13.30 vil DVL gå i samlet flok frem og tilbage over broen. Der er både korte og lange vandreture på programmet. Se mere her: https://dvl.dk/kronprinsesse-marys-bro. Du kan også vælge selv at tage ud til festpladsen og bare følges med alle de andre DVLer frem og tilbage over broen. På festpladsen uddeler DVL specielle Bro-Buffs.

På dagen kan du komme med S-tog til Ølstykke Station.

DSB’s kører med togbusser fra Ølstykke Station til Frederikssund St. Bus 313 kører fra Frederiksund S. til Festpladsen ca. hver 7. minut.

Festoverfjorden kører gratis shuttlebusser fra Ølstykke st. til festpladsen.

Se mere på https://festoverfjorden.dk/