Corona med på tur?

DVL-sekretariatet på Kultorvet har i dag - den 14. oktober 2020 - modtaget information om, at en turdeltager er blevet testet positiv for Corona

Det drejer sig om en deltager på aftenturen fredag den 9. oktober som sluttede med Natkirke på Strøget.  En deltager  er i dag, den 14. oktober blevet testet positiv for Corona. Et par af deltagerne i aftenturen deltog også lørdag i vandreturen ´Gader og stræder: Hvor ligger ministerierne?’.

Sekretariatet fandt deltagerlisterne frem fra de 2 ture og har derefter sendt denne besked til alle:

Til orientering har vi i sekretariatet modtaget information om, at en deltager på DVLs aftentur fredag den 9. okt. er blevet testet positiv for corona i dag. Et par af deltagerne i aftenturen deltog også lørdag i vandreturen ´Gader og stræder: Hvor ligger ministerierne?’.

Efter anbefaling fra coronavirus hotline skriver vi derfor til jer. Hotlinen anbefaler, at I bør vurdere, om I på et tidspunkt var for tæt på de øvrige deltagere. Hvis du ønsker at blive testet, kan du bestille tid til en test ved at kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på tlf. 32320511 (tryk herefter 2 (hvis du er blevet oplyst om nærkontakt til en smittet og derfor skal have rekvireret test)).

Disse midlertidige retningslinjer skal følges på alle DVL ture.:

    • Du må ikke møde op, hvis du har symptomer.
    • Alle skal konstant holde mindst 1 meters afstand til øvrige deltagere.
    • Turlederen skal afvise deltagere, der ikke tydeligt overholder afstandskriteriet.
    • Der er tilmelding til ture, som foregår i områder, hvor forsamlingsforbuddet er mindre end 100.