Nye Corona stramninger

Så blev der desværre indført nye Corona-stramninger.
Københavnsafdelingen vil fortsætte med at udbyde vandreture – men følger forsamlingsforbuddets antal i dets op og nedture. Så den næste måned er det kun med 10 deltagere. Enkelte ture vil blive aflyst – det er derfor vigtigt at holde sig opdateret i Turdatabasen på hjemmesiden hvad der sker.

Tilmeldingen sker på turen i Turdatabasen på hjemmesiden.

Man SKAL tilmelde sig til alle ture. Når antallet kommer over 10 placeres man på en venteliste. Hvis der kommer et afbud rykkes man automatisk op på ventelisten. Derfor er det vigtigt at du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage i en tur du er tilmeldt.

Takket være den tvungne tilmelding til alle vandreture har det været muligt at hjælpe med til den vigtige smitteopsporing. 2 gange den sidste måned har der været en deltager med på en vandretur som efterfølgende er blevet konstateret smittet. De pågældende kontaktede turleder eller Sekretariatet på Kultorvet som efterfølgende sendte en mail til alle turens deltagere om risiko for smitte.

Vi har godt nok lovet, at man ikke ville få tilsendt ekstra e-mails bare fordi man var tilmeldt en tur. Dette bliver undtagelsen.

Pas godt på hinanden – kom ud på tur – naturen står med de flotteste efterårsfarver lige nu.