Vi står på hoved for og med medlemmerne

Turlederne i København sprudler med gode ideer til nye ture i en Corona-tid. Selv om man kun må være 10 på tur sammen lader vi os ikke bremse i udviklingen af afdelingens turtilbud.

Test-ture er ture hvor turlederen indbyder medlemmerne til at deltage i gennemgangsture og dermed få indblik i forberedelserne bag en tur. Der er allerede 7 af disse ture inden nytår.
Onsdagspuls og Søndagspuls er  vandreture, hvor du selv bestemmer, hvor højt pulsen skal op. Vi vandrer i områder, hvor vi går op og ned ad bakker og trapper, og vi går tur ved stranden og havnen i rask tempo. Der er mulighed for at gå uden om bakker og trapper, hvis knæ eller andet driller.  Vi starter onsdag d. 25/11 kl. 17:00 til 19:00 herefter anden og sidste onsdag i måneden. Søndag starter første gang d. 6/12 kl. 11:00 til 13:00, og herefter første og tredje søndag i måneden.
Mandeture – kun for mænd. I januar 2021 starter vi ture kun for mænd – en onsdag og en lørdag om måneden. Forsøgsprojektet i år har vist en stor interesse for disse ture – så nu bliver de faste på programmet det kommende år. Der er stadig masser af ture for både mænd og kvinder i programmet, så ingen bliver snydt.  Er der ønsker om særlige kvindeture så kontakt formanden Lis Nielsen.
Masser af Serieture bliver det næste der starter i januar 2021 – men mere herom senere.

Ture kræver flittige og engagerede turledere – er det noget for dig så kontakt formanden og hør mere om opgaverne. Du kan også læse mere her