Vandretur med overnatning i Nordjylland

Tilmeldingsfristen er overskredet

Vandreture med overnatning.

DVL Esbjerg tilbyder: Miniferie med vandreture i Himmerland, Vendsyssel og Thy.

Turen afvikles 7., 8. og 9. september 2023.

Vi skal have 2 overnatninger på Løgstør Parkhotel, som bliver centrum for vores vandreture.

Kørsel til vandrestederne og til hotellet foregår i egne biler.

Detaljerede oplysninger om hotellet, fortæring, program, beskrivelse af vandreturene, mødested samt prisen for at deltage m.v., på vedhæftet link.

Tilmelding fra 1. marts 2023, og sidste frist for tilmelding er 1. august 2023.

Der er reserveret 28 værelser på hotellet, og vi har mulighed for at blive ca. 45-50 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princip. Der laves venteliste.

I forbindelse med tilmelding skal der indbetales den oplyste pris til DVL Esbjerg på Kontonummer 5385 0000433105, mærket Miniferie DK, med information om, dobbeltværelse eller enkeltværelse, og hvem man evt. skal bo sammen med. Tilmelding kan afbestilles med refusion af halvdelen af det indbetalte beløb senest 1. august 2023. Efter den dato giver ikke refusion. Ved uoverensstemmelse skal Dansk Ret regulere ethvert krav, der evt. rejses mod DVL, og søgsmål skal anlægges ved domstol eller voldgift.

Programoversigt.

Dag 1 besøger vi Limfjordens grønneste ø, Livø, med masser af historie.

Dag 2 vandrer vi på en af de flotteste vandreruter i Danmark. Tranum – Fosdalen. Udpeget af tyskerne og godkendt som Premium Vandrerute som den fjerde i Danmark.

Dag 3 går turen til Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjeld uden for Bornholm. Vi vandrer ved Jammerbugten, i klitplantager og klitheder udlagt som internationale naturbeskyttelsesområder. Turen er en kvalitetssti godkendt af DVL og Naturstyrelsen.

Alle vandreture opdeles i etaper af forskellige længder, så alle kan være med.

Turledere. Alfred Sylvestersen. Tlf. 20 87 22 30

Poul Erik Jensen. Tlf. 24810780