Julegaver

De første tegn på jul er så småt fremme i forretningerne – det er tid til at planlægge julegaver. I 2022 skal vi fortsat være så meget udendørs som muligt. Det er derfor oplagt at give andre og sig selv godt outdoor-udstyr i julegave.

Du kan også overveje at finde nål og tråd frem og få repareret hvad der er gået i stykker i løbet af året. Genbrug og reparationer viser blot, at du er en dedikeret vandrer med mange km i støvlerne der passer godt på dit udstyr.

Kender du medlemmernes mange rabataftaler?

15 procent på friluftsudstyr i fx Fjeld & Fritid, Fjällräven, Jensen-Globetrotter, Pro Outdoor, 8848Altitude AB og Friluftsland, som vi får 20 % rabat på fodtøj hos. Også 20 % hos Dilling Underwear, friliv.dk og Kaiser Sport & Ortopædi. Og det er blot for at nævne nogle – se mere her: https://dvl.dk/medlemmernes-rabataftaler/