Ledige pladser på turen til Mols Bjerge i påsken

Turen byder bl.a. på Mols Bjerge-stien på 60 km, Øerne, Ahl Hage, Jernhatten og Helgenæs

Danhostel Ebeltoft (også kaldet “Toppen af Ebeltoft” er base for påskens vandreture i nationalpark Mols Bjerge, som er med i Danmarks nye naturkanon.
Vi skal bl.a. gå på Mols Bjerge-stien, som er en ny sammenhængende vandrerute på 60 km, der blev indviet i maj 2019. Stien starter ved Kalø Vig og ender i Ebeltoft. Af “bjerge kan nævnes Agri Bavnehøj (137m) og Trehøje (127m). Derudover vil der være tur til Helgenæs mm. og halvøen syd for Ebeltoft, samt Jernhatten.

Terrænet er meget varieret og til tider meget kuperet. Underlaget er også meget varieret og spænder fra skovveje, markveje til små trampestier, som til tider er græsbevoksede. Derfor kan vandtæt fodtøj anbefales.

De angivne dagsetaper angivet i km kan til tider godt føles længere på grund af det kuperede terræn. Vi har vores egen bus med, hvilket gør det nemt at komme ud til startstederne og hjem fra slutstederne.

Se dagsprogram og tilmelding når du klikker dig ind på turen.    Påsketur 2022  Turen er kun for medlemmer af DVL.