Danmark er dejligst til fods

Foredragsaften med Marie Lau Florin fra https://www.friefodspor.dk/frie-fodspor/

Der er lukket for tilmelding

Onsdag d. 6. marts fra 19.00 til ca. 21.00 – tilmelding senest søndag 3. marts

Sted: Esbjerg Bibliotek, Nørregade 19, 6700 Esbjerg.

Max antal deltagere: 70. Tilmeld dig nedenfor

Afdelingen er vært ved lidt mundgodt. Man skal selv tage kaffe/the og krus med!

Til foredraget ’Danmark dejligst til fods’ deler Marie fra vandrebloggen Frie fodspor ud af den ro og det nærvær, hun har oplevet på sine lange vandringer i Danmark. Hvordan sjælen kan følge med, og de små byer åbner sig, når man ankommer skridt for skridt.

Deltagerne får inspiration og brugbar viden om vandring i Danmark. Bakkede landskaber og autentisk ø-hygge på Øhavsstien rundt om Det Sydfynske Øhav. Vandring i historiske fodspor ad Gendarmstien langs kysten og den dansk-tyske grænse. Rå natur og klassisk badehotelstemning på Nordkyststien fra Sjællands Odde til Helsingør. Klipper, skrænter, røget sild og solskin på Bornholm rundt. Høje klitter og dybe fosdale på Hærvejen.

Til foredraget får deltagerne svar på mange af de spørgsmål, der dukker op for enhver, der gerne vil i gang med lange vandringer i Danmark: Hvor langt kan man gå om dagen? Hvilke muligheder for overnatning er der, og er det nødvendigt at booke på forhånd? Hvordan finder man vej? Hvor meget skal man have med i rygsækken til en lang vandring? Hvad er vigtigt, når man vælger rygsæk og fodtøj?