Julehilsen

Afdelingens formand Svenne Hansen ser tilbage på året, der gik - og på de udfordringer der ligger med turpræsentation uden bladet VandreLiv.

Svenne som turleder, her ved fisketrappen ved Tangeværket

                                                                                                                                                           Julen 2023

Kære alle

Jeg vil gerne ønske alle medlemmer i DVL Viborg en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Det er blevet til rigtig mange gode vandreture i 2023. I skrivende stund har vi gennemført 81 ture i 2023. Vi har afholdt weekendtur til Fanø, som gik rigtig godt. Vi har afholdt tur til Vitskøl kloster på 2 hverdage som var overbooket inden for få minutter.
Det er også rart at vi ikke har været ramt af Corona-restriktioner i 2023, selv om året slutter af med influenza og forkølelser for mange.

Der er stadigvæk mange spændende muligheder for at snøre støvlerne og komme ud

Vi skal vænne os til at bladet VandreLiv ikke udkommer i papirform længere. VandreLiv vil udkomme digitalt fremover, og vi vil hjælpe hinanden med de digitale udfordringer, der kommer. Turene kan også skrives ud fra vores hjemmeside.
For der er stadigvæk mange spændende muligheder for at snøre støvlerne og komme ud og får lidt vind i håret, samt vandret med andre, som nyder at vandre i den flotte natur.

Vi er så heldig at der er 3 glade vandrere, som har tilbudt deres hjælp som turledere fremadrettet, og de skal på kursus i foråret under Vagns kyndige undervisning. Hvis der er nogen, som går med en turleder light i maven, kan I altid tage fat i mig.

Svenne ved Kilen
Svenne nyder madpakken på tur rundt om Kilen ved Struer, december 2023

Året afsluttes med en vandretur d. 28. december langs Gudenåen mellem Bjerringbro og Kjællinghøl (og brus og fedtebrød).

De bedste jule- og vandrehilsner
Svenne
Afdelingsformand

*

Se turprogram