Medlem

Til nye medlemmer

Kære nye medlem af DVL-Viborg

Vi vil gerne byde dig velkommen som medlem i Dansk Vandrelaug Viborg. Vi er en aktiv forening, som har et bredt udbud af vandreture, både for de, der kan lide at gå langt og de der gerne vil gå korte ture.

Vores ture

Vores vandreture ligger fortrinsvis i weekender, enten lørdag eller søndag. De er af meget varierende længder. På disse ture holder vi typisk 2 pauser: En kaffepause på 10-15 minutter og en frokostpause på ca. 20 minutter. Kaffe og tilbehør har du selv med, ligesom madpakken til frokostpausen. Husk også rigelig væske i form af vand eller saft/juice.

I forårs-, sommer- og efterårsmånederne har vi desuden hver anden torsdag formiddag en kort tur på 5 – 7 km i roligt tempo. De kaldes ”torsdagsture”, her holdes en kort pause undervejs.
I sommerperioden har vi også korte aftenture.
Vi har tradition for (mindst) én gang om året at arrangere en weekendtur (fredag – søndag) lidt længere væk i landet.
Alle vores vandreture kan du læse om på vores hjemmeside www.dvl.dk/viborg, hvor du også kan hente og udskrive vores folder.

Samkørsel

På vandreture uden for Viborg by er der ofte samkørsel til startstedet. Samkørslen organiseres gennem en gruppe på Facebook. Læs om samkørsel på siden “Om vandreturene”.

Medlemsfordele

Som medlem kan du på hjemmesiden læse magasinet VandreLiv med spændende artikler om vandring og vandreudstyr.
Som medlem har du adgang til attraktive rabatter på vandreudstyr og vandrebeklædning hos en række butikker og internetforhandlere, samt på ophold på udvalgte hoteller, højskoler og campingpladser. Alt dette kan du også læse om på hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Viborg afdeling udsender mindst én gang om måneden et elektronisk nyhedsbrev med aktuelle ture og tilbud. Du skal selv tilmelde dig nyhedsbrevet. Vi vil gerne anbefale, at du tilmelder dig. Det gør du under din profil på Medlemsportalen. Læs hvordan du logger på Medlemsportalen her

Vi vil gøre hvad vi kan for at du kan føle dig velkommen i afdelingen, og vi håber at se dig på rigtig mange ture.

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen
Dansk Vandrelaug Viborg