Hærvejen – Oplevelsesrute på Jyllands rygrad

Medlemmer fra DVL-Viborg og Viborg Pilgrimcenter deltog i efteråret som statister i en reklamefilm for Hærvejen. Her er resultatet.

Hærvejsherberget i Hjarbæk

I efteråret 2023 efterlyste Hærvejsherberget i Hjarbæk og Nordea Fonden frivillige, der ville lægge ansigt og vandrestøvler til en lille reklamefilm for Hærvejen. Nordea Fondens interesse i denne er, at de har støttet organisationen Destination Hærvejen med et 3-cifret millionbeløb.

7 morgenfriske

6 DVL’ere og en deltager fra Pilgrimscentret tog imod opfordringen og stillede en morgen til “filmoptagelse” på Hærvejsherberget i Hjarbæk. Tre andre steder langs Hærvejen fandt lignende events sted. Det samlede resultat af optagelserne kan ses i denne lille reklamefilm. Se om du kan få øje på nogen du kender 🙂

Nordea Fonden og Destination Hærvejen