Vandreferie på Færøerne – UDSOLGT

Ring til turleder Ole Bertelsen om evt. restpladser/venteliste.
Se VandreLiv 1-2020 eller dvl.dk/vandreferier


Vi har vandreture på Mykines, Vågø, Østerø, Nolsø og Strømø og oplever den fascinerende færøske natur med græsgrønne fjelde, fugle og får. Vi skal også sejle langs fuglefjeldene med høje fjeldsider og spændende grotter. Turen er et samarbejde med Københavns Afd., hvor Grethe Aagaard (2712 4360) er turleder.
Pris: 13.600 kr. Ca. 18 deltagere.
Vi flyver til lufthavnen Vagar, hvor vi indkvarteres på lufthavnshotellet. Næste dag sejler vi til Mykines, hvor vi skal se fuglefjeldene på en spændende vandretur.
De følgende dage går turen videre med vandringer på Vågø, sejltur langs fuglefjeldene, vandringer på Østerø, Strømø og Nolsø.
Vi vandrer ad de gamle stier, der er afmærket med stenvarder. Vandreturene vil være af 5-7 timers varighed og foregår med dagturssæk, idet den øvrige bagage bliver transporteret. Vandreturene kræver god kondition. Undervejs skal vi se den gamle kongsbondegård i Kirkebø og den gamle bydel i Torshavn.
Der tages forbehold for ændringer i programmet på grund af de skiftende vejrforhold samt ændringer i sejlplaner.
Pris: 13.600 kr. ved overnatning i dobbeltværelse med opredt seng. Prisen inkluderer fly-, færge- og bustransport, overnatning og alle måltider fra middag på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen.
Program og tilmeldingskupon kan hentes på www.dvl.dk
Der er informationsmøde og prøvetur lørdag den 21. marts.

Program

Tilmeldingsblanket fra 10. januar 2020 kl 18.00

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

 

Mødested på kort

Indlæser…