Vandreferie på Færøerne.

Vi har vandreture på Mykines, Vågø, Østerø, Strømø og Suderø og oplever den fascinerende færøske natur med græsgrønne fjelde, fugle og får. Vi skal også sejle langs fuglefjeldene med høje fjeldsider og spændende grotter.

Turledere: Grethe Aagaard Tlf.nr. 27 12 43 60 Københavns afd., Ole Bertelsen Tlf.nr. 60 14 46 25 Gentofte afd. og Therese Vedel Tlf.nr. 60 15 12 51 Gentofte afd.

Vi flyver til lufthavnen Vagar, hvor vi indkvarteres på lufthavnshotellet. Næste dag sejler vi til Mykines, hvor vi skal se fuglefjeldene på en spændende vandretur. De følgende dage går turen videre med vandringer på Vågø, sejltur langs fuglefjeldene, vandringer på Østerø, Strømø og Suderø. Vi vandrer ad de gamle stier, der er afmærket med stenvarder. Vandreturene vil være af 5-7 timers varighed og foregår med dagsturssæk, idet den øvrige bagage bliver transporteret. Vandreturene kræver god kondition. Undervejs skal vi se på den gamle kongsbondegård i Kirkebø og den gamle bydel i Torshavn. Der bliver også mulighed for et besøg på de spændende museer i Torshavn (for egen regning). Der tages forbehold for ændringer i programmet på grund af de skiftende vejrforhold, samt ændringer i sejlplaner.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 5-7 timer

Sværhedsgrad: Middel til krævende

Udrejsedato og -sted: 2. juni 2022. Københavns Lufthavn Kastrup. Forventet mødetid kl. 10 (nærmere herom senere).

Hjemrejsedato: 11. juni 2022. Københavns Lufthavn Kastrup. Forventet ankomst kl. 17:45 (nærmere herom senere).

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.01.2022 kl. 18:00 t.o.m. d. 01.03.2022 kl. 23:59. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 22

Maksimum antal deltagere: 22

Pris i DKK pr. person: 18.000,00 kr. i delt db. værelse. Der betales 9.000,00 i depositum ved tilmelding. Prisen (hhv. depositum) skal betales ved tilmelding med Dankort eller Visa/Dankort. Prisen inkluderer Fly-, færge- og bustransport, overnatning og alle måltider (ekskl. drikkevarer) fra aftensmad 02.06 til morgenmad og madpakke 11.06. Sejltur langs fuglefjeldene, entré til Mykines og Bøsdalafossur, samt rundvisning på Kirkjubøur kongsgård, men er ekskl. drikkevarer. evt. entréudgifter eller sejlture i forbindelse med ”Torshavn på egen hånd”. 

Evt. restbetaling skal betales senest den 01.04.2022. Der udsendes separat opkrævning på restbetalingen cirka 3 uger før betalingsfristen.

Medbring: Pas og rejseforsikring. Deltagerne skal have egen rejseforsikring, idet det gule sygesikringsbevis ikke dækker hjemtransport. Husk, check at dine data i medlemsportalen er korrekte, så du er klar til at bestille rejsen i bestillingssystemet, når tilmeldingen åbner.

Bemærk: afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ 

og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. Ture af en, to eller tre dages varighed er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 2. Ture i Danmark med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 3. Ture til udlandet med mere end 2 overnatninger er omfattet af Handelsbetingelsernes punkt 1 og 4.

PROGRAM

TILMELD

Type: -

Mødested på kort

Indlæser…