PINSETUR til Fredericia

Danhostel Fredericia er base for turen. Vi skal vandre i bl.a. Fredericia, Hindsgavl halvø og Middelfart, Trelde Næs, Snoghøj, omkring Langesø og i skovene ved Krengerup gods. Turene bliver på max. 10 km. Sværhedsgrad: blå/rød 3-4/40.

Udsigten over Lange sø.
På pinseturen 2024 har Jytte og Lauritz de Thurah lovet at være medarrangør på vandreturene. Jytte og Lauritz har boet i Middelfart og har et godt kendskab til naturen ved Fredericia og Middelfart.

Som nævnt bliver Danhostel/Fredericia Vandrehjem base for turen. Vi bliver indkvarteret i dobbeltværelser med eget bad/toilet. I begrænset omfang kan vi skaffe eneværelser til en merpris af kr. 600,00. Alt er incl. med aftensmad 1. dag til og med morgenmad/smør-selv-madpakker den sidste dag samt linned. Drikkevarer for egen regning skal købes på vandrehjemmet. Vandrehjemmet er røgfrit.

TURENS PRIS: Kr. 3.550,00 pr. person.

Tilmelding til turleder på mail: omc1947@gmail.com eller tlf. 2660 7699 fra mandag den 13/11 2023.

Depositum kr. 1.000,00 skal være indbetalt på konto: Reg. nr. 1551 konto 6211402 senest 15/12 2023. Restbeløbet kr. 2.550,00 skal være indbetalt senest 30/4 2024.

Transport bliver i egne biler (4 deltagere i hver bil). Ved tilmelding beder vi dig venligst oplyse, om du har bil og er villig til at være chauffør på turen. (Du bliver godtgjort efter gældende kilometer takster, pt. kr. 2,19 pr. kørt kilometer).

PROGRAM for vandreturene:

1. dag: Fra Frederikssund (P-pladsen bag stationen) kører vi direkte til Langesø på Fyn. Vi går den smukke tur rundt om søen. Tur ca. 6 km, sværhedsgrad: grøn/3,5. På et tidspunkt spiser vi vores medbragte madpakker. Hen på eftermiddagen kører vi til vandrehjemmet i Fredericia. Efter aftensmad arrangeres en frivillig aftentur i omegnen af vandrehjemmet. Dagen slutter med kaffe/te og kage samt aftenhygge og orientering om næste dags program.

2. dag skal vi til Hindsgavlhalvøen. En utrolig smuk tur, der slutter med rundtur i Middelfart. Tur 10 km, sværhedsgrad blå/3,5. Efter aftensmad skal vi på aftentur til Snoghøj inden aftenhygge med kaffe/te og kage samt orienteringen om næste dags program

3. dag: Formiddagstur til Fredericia med vandring på voldene/fæstningsanlægget og byen. Tur 6 km, sværhedsgrad: blå/3,5. Over middag kører vi en kort tur til Trelde Næs og går en tur rundt på næsset. Tur 8 km, sværhedsgrad: blå/3,5. Efter aftensmaden lægger vi op til hygge på vandrehjemmet. Du er meget velkommen til at byde på underholdning mm.

4. Hjemtur. Efter morgenmad/smør-selv-madpakker og evt. afregning med vandrehjemmet pakker vi bilerne og kører hjemad. Undervejs kører vi ind til skovene ved Krengerup Gods og går den sidste tur i den skønne natur. Tur 8 km, sværhedsgrad: blå/3,5. Vi siger på gensyn ved godset og kører hjem til Frederikssund.

DE ENDELIGE TIDER, ADRESSER OG KØREVEJLEDNINGER VIL VI MEDDELE SENEST I BEGYNDELSEN AF MAJ 2024. PÅ det tidspunkt har vi været på gennemgangstur og kan bedre give jer de forskellige tidspunkter for mødetider mm.

Jytte, Lauritz og undertegnede håber I syntes om vores program og ser frem til en rigtig dejlig pinse 2024 sammen.

Mange vandrehilsener

Jeres turledere

Marianne og Ole Marcher Christensen

Ps. Vi forbeholder os ret til ændringer, men kun til jeres fordel.

Mødested på kort

Indlæser…