LEDIGE PLADSER – Vandreweekend – Camønoen

Turen starter på Elmehøj, øst for Stege. Vi vil over 3 eller 4 dage vandre rundt i det smukke landskab på Møn. Vi vil bl.a. besøge den verdensberømte klint og få en gennemgang af dens dannelse på stedets museum. Der vil være varierende turlængder, men mellem 12 og 15 km pr. dag. De fleste er ligeud strækninger.

Liselund havehus, foto: Wikimedia Commons
På kortet over Camønoen ses ture hele vejen rundt om øen. Vi vil koncentrere os om den nordlige og østlige del, men den sidste dag går vi en strækning, der vil ligge bekvemt for sen hjemkørsel og vi vil til slut se Fanefjord kirke med dens mange kalkmalerier.


Kalkmalerier i Elmelunde kirke, foto: Wikimedia Commons

Vi skal bo på pension Elmehøj, hvor der er mulighed for enkelt/dobbeltværelse, med fuld forplejning. Man kan leje sengelinned / håndklæder for 85 kr. pr. sæt, og drikkevarer på stedet er ikke inkl. i deltagerprisen. Jeg håber, de fleste ønsker at deltage fra torsdag, men der er også mulighed for at tilslutte sig fredag. I tilmeldingen bedes man derfor lige anføre 3 eller 4 dage.

Prisen for turen er hhv. 2900/3200 Kr. pr. person i dobbelt/enkeltværelse for 4 dage. For 3 dage er prisen hhv. 2300/2600. Kr.

Tilmelding og betaling er pr. 30. marts 24, og beløbet bedes indsat på konto 9570 11864503, mrk. Møn, 3 eller 4 dage.

Jeg håber at se rigtig mange til en tur i sommerens Møn. Spørgsmål modtages gerne. Med venlig hilsen, Niels. nielsmusik484@gmail. com, 61852496.

Mødested på kort

Indlæser…