Dansk Vandrelaug henter sekretariatsleder i DGI

Imens interessen for vandring blomstrer, tager Dansk Vandrelaugs landsdækkende organisation endnu et skridt i retning af DVL version 2. Her bliver Martin Machado en væsentlig del af udviklingen som DVL’s nye sekretariatsleder pr. 1. april 2024.

Martin Machado. Foto privat

Martin Machado tiltræder den 1. april. Foto privat

Dansk Vandrelaugs landsformand, Dorrit Christensen, ser frem til, at Martin kan tage del i det overordnede, strategiske arbejde med at fremme det sunde liv og skabe gode natur- og kulturoplevelser for befolkningen samtidig med, at han får ansvaret for den daglige drift af sekretariatet og dets medarbejdere.

Jeg er meget glad for at kunne byde Martin velkommen i Dansk Vandrelaug og glæder mig til det fremtidige samarbejde, til gavn for foreningens medlemmer. Jeg er sikker på, at Martins levende engagement i friluftsliv og hans store indsigt i de vilkår, muligheder og barrierer, der kan være for en landsdækkende friluftsforening, vil styrke organisationen både internt og i forhold til Dansk Vandrelaugs samarbejde med eksterne partnere, siger Dorrit.

50-årige Martin Machado er et passioneret friluftsmenneske og har gennem årene tilbragt utallige timer på vandreture både herhjemme og i udlandet.

– Jeg ser utroligt meget frem til at blive en del af Dansk Vandrelaug. Jeg brænder virkelig for de fællesskaber og værdier, som DVL repræsenterer. Disse fællesskaber, som jeg mener, er mere relevante end nogensinde før, er noget, jeg ser frem til at engagere mig aktivt i. Der ligger en fantastisk mulighed i at inkludere endnu flere i dette unikke fællesskab med fokus på vandring, siger han.

Arbejdsmæssigt har Martin de seneste 16 år har været teamleder i DGI Storkøbenhavn. Og DVL’s Styrelse og 700 frivillige vil derfor få enorm glæde af hans store erfaring med at skabe støttende rammer for foreningsfrivillige.

– Rejsen med DGI har givet mig et godt fundament inden for daglig ledelse, udviklingsprojekter, samarbejde med kommuner og etablering af strategiske partnerskaber. Alle disse erfaringer ser jeg frem til at bringe ind i mit daglige arbejde, og jeg glæder mig til at dele dem med Dansk Vandrelaug og Styrelsen, fastslår Martin Machado.

Dansk Vandrelaug består af 21 afdelinger fordelt i hele landet, hvor frivillige arbejder for at give mere end 9.000 medlemmer skønne vandreoplevelser i ind- og udland året rundt.


Kontakt: Dorrit Christensen, landsformand i DVL, landsformand@dvl.dk, tlf. 2929 7871

Hent pressemeddelelsen som pdf her.