To overnatninger i shelter ved Aborg Mark

To overnatninger i shelter ved Aborg Mark på Vestfyn. Vandretur i det dejlige landskab om mandagen

Reserver plads ved at sende 100 kr inkl. kost og logi til mobilpay 22419498 med teksten "Aborg"

På Aborg Strand shelter og teltplads er den tidligere stald ombygget, så den nu indeholder 2 toiletter, bad, vaskemaskine og køkken. I køkkenet er der desuden en hyggekrog med siddepladser til 8-10 personer, samt lidt bøger og spil i tilfælde af regnvejrsdage.

Stranden ligger ca. 750 m fra pladsen. Der er fri udsigt til mark og skov, og stor sandsynlighed for at opleve både fugle, rådyr og andet vildt helt tæt på. På pladsen er der syv sheltere: en 2-personers Skrubbe, fire 5-personers Stenbidere og to 9-personers Havtasker. Her er også 2 bålpladser med bænke. Derudover er der et separat område med god plads til opstilling af telte og med egne bålpladser og bænke, så der er gode muligheder for store grupper til at overnatte på denne gæstfrie plads. Vi har booket de to 9-personers Havtasker.

Medbring sovepose, liggeunderlag, tallerken, bestik, glas, krus og pandelygte. Evt. en campingstol. Tøj efter vejrudsigten – det kan være koldt i uge 41. Turleder sørger for mad og drikke – sponsoreret af Friluftsrådet.

Mødested på kort

Indlæser…