Vandreferie for naturelskere i idylliske St. Johann i Tyrol

Vi bor og vandrer i et af Østrigs smukkeste områder med betagende udsigter, fascinerende vandfald og autentiske små bjergrestauranter. Vi skal vandre i ”Wilder Kaiser” en imponerende bjergkæde. Vi skal også til Berchtesgaden i Tyskland og opleve Hitlers ”Ørnereden”. En helt unik oplevelse. Vandreruterne er særlig udvalgt som nogle af de bedste i området. Vi bor på skønt 4-stjernet hotel med bl.a. stor spa afd. med pool. Vi bliver forkælet med lækker mad.

Det kan du glæde dig til
De fleste af vandreturene er i bjergene omkring St. Johann, så vi begrænser den daglige transporttid ud til vandreruterne. Området her er malerisk smukt uanset, hvor du kigger hen. Om det er på de charmerende og flotte blomster-udsmykkede huse eller på den imponerende natur. Her er grønt og frodigt med en skøn frisk bjergluft.

Det bliver en vandreferie med masser af dejlige oplevelser.
Vi vil gå på træbroer langs floden gennem en kløft. Vi kan få et dyp i en bjergsø omkranset af den smukkeste udsigt. Vi kommer gennem Djævlegyden – heldigvis i dagslys. Vi vil også opleve udsigten til Wilde Kaiser bjergets smukke tinder helt tæt på. Vi kan forkæle vores fødder i særlige fodbadeanlæg efter vandreturen og opleve at svæve i gondol langt over bjerget. Vi tager også til Tyskland og får en unik oplevelse på toppen af bjerget Kehlstein – Hitlers ”Ørnereden”.

Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i Tyrol – en af de smukkeste egne af Østrig. Hotellet er et lækkert 4-Stjernet hotel med egen stor have med liggestole og terrasse. Der er fitnessrum og spa afd. med forskellige saunaer samt pool. Hotellet ligger roligt og centralt i byen St. Johann, så det er nemt at gå til indkøb og på opdagelse i byen. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet. Stor imponerende morgenmadsbuffet samt salatbuffet og valgmulighed af kød-, fisk- eller vegetarret til aften.

Når man går i bjergene, er "tricket" at gå i et meget roligt tempo, når det går op ad. Vi holder små pauser undervejs på vore vandreture og også en god frokostpause. Der bliver også tid til at nyde den charmerende by St. Johann eller hotellets dejlige faciliteter, når vi er tilbage efter dagens vandretur.

Ønsker du at springe en vandredag over, er der af andre gode muligheder i området.

Årstiden er et rigtig godt tidspunkt for vandring i Østrig. Det kan fortsat være sommerligt uden at være for varmt.

Det siger tidligere deltagere:

”Meget flotte og varierende ture med tilpas udfordring”

”Sikke udsigter – Der var bare så smukt alle steder”

”Meget gennemtænkt program for ugen”

”Vi glæder os til flere lignende vandreferier i Østrig”

Turbeskrivelser/Dagsprogram (klik her)

Sværhedsgrad
Turene er i bjerge på afmærkede stier. Vi går på skovstier samt på stier, hvor der kan være løse sten og rødder. Terrænet er kuperet med op- og nedstigninger og underlaget kan være ujævnt. Er du i almindelig god kondition og god fysisk form – Det vil sige, du er vant til at bevæge dig til daglig (cykle eller vandre mm), vil du kunne gennemføre de programsatte ture.
Vi har tid til at nyde den smukke natur omkring os og vi holder flere pause undervejs for bl.a. at nyde udsigterne og tage billeder.
Det anslåede antal timer, er effektive vandretider. Dertil frokost og udsigts-/hvilepauser. Turene er ikke så lange i km og vi går langsomt, når det går opad, så tiderne kan ikke direkte sammenlignes med gåture i flade Danmark.

Indkvartering
Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i Tyrol, der er en af de smukkeste egne af Østrig. Vi bor på et skønt **** hotel med rolig beliggenhed og tæt på byens centrum, så det er nemt at gå til indkøb og på opdagelse i byen. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet. Stor morgenmadsbuffet samt valgmulighed af menu til aften. Til hotellet hører spa afd. med pool samt stor have med bl.a. liggestole.

Se mere om hotellet: https://www.sporthotelaustria.at/hotel/

Inkluderet i prisen

· flyrejse fra København til München.

· transfer fra lufthavnen til hotellet t/r

· 7 nætter i dobbeltværelse

· 7 x morgenmad

· 6 x aftensmad

· alle programsatte transporter og entréer

· lokal hotelskat

· 2 turledere

Ikke inkluderet i prisen
Drikkevarer, frokost alle dage og middag onsdag

Rejsebureau
Fyrholt Rejser

Turledere: Tina Lorenzen, Gentofte Afdeling og Steen Vestergaard, Nordsjælland Afdeling.

Maximumstilslutning
23 deltagere

Pris
I delt dobbeltværelse kr. 11.995,-. Tillæg for enkeltværelse, der reelt er et dobbeltværelse kr. 2.000,-.

Tilmelding Til Fyrholt rejser https://fyrholtrejser.dk/rejser/st-johann/

OBS: Når du tilmelder dig, send samtidig en mail til Tina Lorenzen på tilor@mail.dk med navn, telefonnr., mailadresse samt DVL-medlems nr. på alle du tilmelder. Skriv St. Johann i emnefeltet.

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug: Tryk her

Jeg er kommet i St. Johann i Tyrol/Østrig, fra jeg var barn og blev ”bidt” af skiløb. Dette førte bl.a. til job i området som skiinstruktør og senere også en sæson som hotelchef. Mange vandre- og skiture er det blevet til i bjergene omkring St. Johann. Nu hvor jeg har afsluttet min ejendomsmæglerkarriere, er der endnu mere tid til bjergene i Østrig – og til at arrangere vandreferier i området, jeg er så begejstret for. At vandre i bjergene om vinteren er jeg også blevet rigtig glad for. Det er skønt med lyset, sneen og bjergene. Det bliver man glad af. I Østrig har det i mange år været tradition også at vandre om vinteren og særlige vintervandrestier bliver præpareret, så det er nemt at gå på disse stier. Jeg brænder for at arrangere vandreferier i Østrig og vandreruterne på denne vandreferie, har jeg planlagt og særlig udvalgt blandt nogle af de bedste og jeg glæder mig til at videregive min fascination for området til deltagerne på denne tur.

Har du spørgsmål til turen, kontakt mig gerne på 4033 1516.Tina Lorenzen

Mødested på kort

Indlæser…