Rabataftaler for turledere

Som frivillig i Dansk Vandrelaug kan du gøre brug af disse rabataftaler

Hos Fjeld & Fritid får du 20 % i rabat på alle ikke nedsatte varer. Den fysiske butik ligger på Frederiksborggade 28 i København.

I Fjeld & Fritid Fjällräven Specialbutik, Kultorvet 7, København, får du ligeledes 20 % i rabat på alle ikke nedsatte varer.

Ved fysisk handel i butikkerne oplyser du den samme rabatkode, som skal anvendes i webshoppen. Rabatkoden får du ved henvendelse til sekretariatet.

Friluftsland logo

I Friluftslands butikker, Fjällräven Brand Store i København samt på friluftsland.dk får du 20 % i rabat ved køb af almindeligt udstyr og fodtøj. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller varer på udsalg/tilbud.

Tidligere fik du udleveret et fysisk aftalekort fra sekretariatet, som skulle fremvises ved evt. køb i butikkerne. Friluftsland arbejder fortsat på en elektronisk løsning. og vi har egentlig aftalt med dem, at det udløbne kort derfor fortsat gælder.

Men det er ikke alle medarbejdere i Friluftsland, der er orienteret om det. I stedet kan du logge på medlemsportalen på din mobil. Under dine basisoplysninger oplistes udvalgsposterne. Sådan kan du bevise over for ekspedienten, at du er medarbejder/turleder i din afdeling.

På medlemsportalen står der sort på hvidt, at du er turleder/medarbejder i DVL
På medlemsportalen står der sort på hvidt, at du er turleder/medarbejder i DVL

Kaiser Sport & Ortopædi tilbyder frivillige i Dansk Vandrelaug 25% på alle KSO’s ydelser undtagen elektronik, allerede nedsatte varer, gavekort, udsalg og lign. rabatperioder.

Deres butikker/klinikker ligger i København, Slagelse, Holbæk og Horsens. I forbindelse med køb i de fysiske butikker skal du fremvise det seneste medlemsblad, hvor navn og medlemsnummer er påtrykt. Husk i den forbindelse at oplyse at du er frivillig i Dansk Vandrelaug.

I klinikken har du mulighed for at gøre brug af rabataftalen til behandlinger inden for f.eks. fysioterapi, osteopati, ortopædi m.m.

Ved booking af tid i klinikken samt ved køb af varer i webshoppen skal du anvende en særlig rabatkode, som oplyses ved henvendelse til sekretariatet. Køb af varer i webshoppen er inkl. gratis fragt.

Se den lange liste over rabataftaler, som gælder for alle, her.