Rabataftaler for turledere

Som frivillig i Dansk Vandrelaug kan du gøre brug af disse rabataftaler

Friluftsland logo

I Friluftslands butikker, Fjällräven Brand Store i København samt på friluftsland.dk får du 20 % i rabat ved køb af almindeligt udstyr og fodtøj. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller varer på udsalg/tilbud.

Log på dvl.dk på din mobil og fremvis siden dvl.dk/medlemsbevis, hvor det fremgår du er turleder/frivillig.

(Du kan også som tidligere logge på medlemsportalen på din mobil. Under dine basisoplysninger oplistes udvalgsposterne).

Hos Fjeld & Fritid får du 20 % i rabat på alle ikke nedsatte varer. Fjeld & Fritid har ikke længere en fysisk butik, da forretningen er blevet overtaget af Friluftsland.

Kaiser Sport & Ortopædi tilbyder frivillige i Dansk Vandrelaug 25% på alle KSO’s ydelser undtagen elektronik, allerede nedsatte varer, gavekort, udsalg og lign. rabatperioder.

Deres butikker/klinikker ligger i København, Kongens Lyngby, Holbæk, Slagelse, Odense, Horsens og Viborg.

I forbindelse med køb i de fysiske butikker skal du logge på dvl.dk på din mobil og fremvis siden dvl.dk/medlemsbevis, hvor det fremgår du er turleder/frivillig.

(Du kan også som tidligere logge på medlemsportalen på din mobil. Under dine basisoplysninger oplistes udvalgsposterne).

I klinikken har du mulighed for at gøre brug af rabataftalen til behandlinger inden for f.eks. fysioterapi, osteopati, ortopædi m.m.

Ved booking af tid i klinikken samt ved køb af varer i webshoppen skal du anvende en særlig rabatkode, som oplyses ved henvendelse til sekretariatet. Køb af varer i webshoppen er inkl. gratis fragt.

Se den lange liste over rabataftaler, som gælder for alle, her.