Pop-up ture

Vores kommende pop-up ture der typisk ikke er medtaget i vores folder annonceres her. Det er ofte vandreture i naturen der er ideel for dig der har øje for de oplevelser naturen byder på.

Bukkeblad

Pop-up kunne være en tur i mosen og kikke på Bukkeblad som er temmelig almindelig i det meste af Danmark men er på retur. Erfaringen har vist at det mange gange er svært at lave aftaler med planternes blomstring halve år i forvejen derfor pop-up ture.


Gram Storskov og virksomhedsbesøg

Tilmeldingsfristen er overskredet – Spørg turlederen.

Vandring langs Gram Å
Vandring langs Gram Å

Torsdag den 25. april tager vi på tur i Gram Storskov og virksomhedsbesøg. Vandreturen gennemføres med min. 14 deltagere dog max 45. Tilmelding sker ved indbetaling af 50 kr. som dækker rundvisning og kaffe/the. Beløbet indbetales på DVL’s konto 1551-4731047391, mrk. “Brændstrup”, senest d. 16. april.

Læs mere om turen>>


Frøslev-Jardelund mose

Vildsvinehegn
Vildsvinehegn i Frøslev mose

Torsdag den 16. maj 2019 tager vi en tur rundt i den største højmose i vores område.
Har været en tur i mosen for at se hvor vildsvinehegnet kommer til at gå. Hegnet vil gå udenom mosen og skulle derfor ikke forhindre adgang til mosen.
Hold din turkalender opdateret.

Læs mere om turen>>


Ud ad gamle stier mellem Kollund, Hønsnap og Sønderhav

Okseøerne
Okseøerne i Flensborg fjord

Søndag den 23. juni 2019 tager vi en tur rundt ad gamle stier langs Flensborg Fjord. Området rummer en mængde historie som vil blive berørt under turen af turlederne Birte og Peter Steg.

Læs mere om turen>>