Ture og arrangementer med tilmelding

Bemærk - Her fremhæves de af vores ture og arrangementer der er tilmelding til!

På vej til Brydehøj. Fra vores tur i det grønne omkring Kerteminde.

Aktuel liste over ture og arrangementer hvor der er tilmelding

29. maj 2022 – Cykelvandring i et urgammelt missionsområde ved Helligbek
25. juni 2022 – Naturperle – Storkelandsbyen Bergenhusen i Sydslesvig
29. oktober 2022  Medlemstræf – Under planlægning
11. marts 2023 Generalforsamling – Under planlægning

Ture og arrangementer med tilmelding foregår på hjemmesiden under den pågældende tur eller arrangement, og vil i hovedtræk virke som beskrevet her.

Husk venligst at afmelde dig turen, hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan overtage pladsen. Du afmelder dig enten via den mail, du modtager ved tilmeldingen, eller ved at logge på medlemsportalen. Hvis du bliver forhindret inden for 24 timer før turstart, bedes du om muligt kontakte den enkelte turleder, som derved kan give pladsen til en på venteliste.

Status på Corona restriktioner

Coronaen lever desværre i bedste velgående i blandt os, derfor tjek venligst lige den aktuelle situation på området inden du tager afsted.

Vandring i Danmark?

Se DVLs aktuelle corona-anbefalinger her>>

Vandring i Sydslesvig (Slesvig-Holsten)?

Aktuel status: Fra lørdag den 19. marts 2022 bortfalder 2G- og 3G reglen generelt i Slesvig-Holsten dvs. ved f.eks. café-besøg skal der ikke vises coronapas mere. Frem til lørdag den 2. april 2022 gælder stadig krav om mundbind indendørs i caféer, butikker og offentlige transportmidler. Efter lørdag den 2. april 2022 er der kun krav om mundbind i offentlige transportmidler.
Der er undtagelser vi som vandrer i Sydslesvig normalt ikke vil komme i berøring med som f.eks. besøg på sygehus og lignende.