Ture og arrangementer med tilmelding

Bemærk - Her fremhæves de af vores ture og arrangementer der er tilmelding til!

På vej til Brydehøj. Fra vores tur i det grønne omkring Kerteminde.

Aktuel liste over ture og arrangementer hvor der er tilmelding

21. juli 2024 – Cykelvandring Erikruten, Sydslesvig.
24-26. august 2024 – Vandretur i marsken med to overnatninger i shelter.
27. juni 2024 – Forårs afslutning
11. august 2024 – Med færgen fra Egernsund til Langballigau.
28. august 2024 – Aftentur i Sønderborg området – Skulpturer på Dybbøl siden.
6-8. september 2024 – “Nat i naturen” 2 overnatninger i shelter ved Dybvadbro Station.
6-8. oktober 2024 – To overnatninger i shelter ved Aborg Mark.

Ture og arrangementer med tilmelding foregår på hjemmesiden under den pågældende tur eller arrangement, og vil i hovedtræk virke som beskrevet her.

Husk venligst at afmelde dig turen, hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan overtage pladsen. Du afmelder dig enten via den mail, du modtager ved tilmeldingen, eller ved at logge på medlemsportalen. Hvis du bliver forhindret inden for 24 timer før turstart, bedes du om muligt kontakte den enkelte turleder, som derved kan give pladsen til en på venteliste.

Status på Corona restriktioner

Coronaen lever desværre i bedste velgående i blandt os, derfor tjek venligst lige den aktuelle situation på området inden du tager afsted.

Vandring i Danmark?

Se DVLs aktuelle corona-anbefalinger her>>

Vandring i Sydslesvig (Slesvig-Holsten)?

Aktuel status: Siden den 20. februar 2023 er der ikke længere pligt til at isolere sig hjemme (karantæne) eller bære maske efter en positiv hurtigtest eller PCR-test. En positiv hurtigtest skal ikke bekræftes ved en PCR-test.

Siden den 8. april 2023 er der ikke længere en generel maskepligt på medicinske faciliteter (f.eks. sygehuse eller lignende).

Personer med symptomer på en luftvejssygdom rådes til at blive hjemme, hvis det er muligt og/eller undgå kontakt med andre så vidt muligt. Ved kontakt med andre mennesker bør en maske – hvis det er muligt – bæres, hoste- og nyseetikette skal følges og en minimumsafstand på 1,5 m skal overholdes.