Himmerland og Vitskøl Kloster FULDTEGNET

Turbeskrivelse: Vandreferie i Himmerland med historiske Vitskøl kloster som base for opholdet. Vi vandrer i området med Vilsted Sø, Løgstør og Livø. Vi kører til Rold skov med Rebild bakker, fiskerlejet Thorup strand og fuglefjeldet Bulbjerg, samt Tranum med Fosdalen og Svinkløv.

Turbeskrivelse: Himmerland og Hanherred bliver omdrejningspunkterne for vores vandreferie i en utrolig varieret natur. Vi kommer til at opleve store åbne vidder på Himmerlandsstien ind til Løgstør; Vilsted Sø, Nordjyllands næststørste sø med et rigt fugle- og dyreliv-; skumsprøjt fra Jammerbugten ved Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjeld; en helt magisk og fantastisk naturoplevelse i Fosdalen, hvor vi vandrer på træbroer i et helt særligt miljø med kildevæld og grønt bladhang overalt; Lien-skrænten, som er Danmarks højeste indlandsskrænt; de ”falske bakker” i Rebild bakker, der er dannet mellem kløfterne efter årtusinders erosion siden sidste istids smelte- og regnvand; naturperlen Livø med en helt særlig historie; klitheder, klitplantager, skov mm. Vi er en gruppe på 18 deltagere og 2 turledere. Turen starter fra Støvring station, hvorfra vi fortsætter med ”vores egen bus” til Vitskøl kloster. Vi bor med fuld pension på Vitskøl kloster i delte dobbeltværelser med enkeltsenge og med toilet & bad. Der er også mulighed for at bo alene på værelset mod ekstra gebyr. Vitskøl kloster er et Danhostel, der drives af TAMU faglærere og elever.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 15

Sværhedsgrad: Middel

Udrejsedato og -sted: 18.05.2024 kl.: 13:45 Støvring St.

Hjemrejsedato: 25.05.2024 kl.: 11:00 Støvring St.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.01.2024 kl. 18:00 t.o.m. d. 01.04.2024 kl.: 23:59 Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 18

Maksimum antal deltagere: 18

Pris i DKK pr. person: 7.500,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard eller MobilePay. Prisen inkluderer ophold med fuld forplejning incl. Vand til maden, al transport fra ankomst på Støvring St til afrejse samme sted, men er ekskl. samtlige drikkevarer. Tillæg for evt. enkeltværelse: 1.400,00 kr., som ligeledes betales ved tilmeldingen.

Turleder: Grethe Aagaard Tlf.nr.: 2712 4360 og Bente Frænell Tlf.nr.: 2636 3460 

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. 

Program

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…