Vandreferie for naturelskere i idylliske St. Johann in Tirol

Der er lige blevet et dobbeltværelse ledigt, så et hurtigt par kan nå at komme med endnu!


Succesen gentages - vandreferie i Østrig. Vi bor og vandrer i et af Østrigs smukkeste områder med betagende udsigter, fascinerende vandfald og autentiske små bjergrestauranter. Vi skal vandre i ”Wilder Kaiser” en imponerende og smuk bjergkæde. Vi skal også til Berchtesgaden i Tyskland og opleve Hitlers ”Ørnereden”. En helt unik oplevelse. Vandreruterne er særlig udvalgt som nogle af de bedste i området. Vi bor på skønt 4-stjernet hotel med stor spa afd. med pool. Vi bliver forkælet med lækker mad.

Udsigt fra bjergtur i Wilder Kaiser

Kehlsteinhaus i Berchtesgaden

Vandreferie med skønne oplevelser. Vi vil gå på træbroer langs floden gennem en kløft. Vi kan få et dyp i en bjergsø omkranset af den smukkeste udsigt. Vi kommer gennem Djævlegyden – heldigvis i dagslys. Vi vil også opleve udsigten til Wilde Kaiser bjergets smukke tinder helt tæt på. Vi kan forkæle vores fødder i særlige fodbadeanlæg efter vandreturen og opleve at svæve i gondol langt over bjerget. Vi tager også til Tyskland og får en unik oplevelse på toppen af bjerget Kehlstein – Hitlers ”Ørnereden”.

Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i Tyrol – en af de smukkeste egne af Østrig. Hotellet er et lækkert 4-Stjernet hotel med egen stor have med liggestole og terrasse. Der er fitnessrum og spa afd. med forskellige saunaer samt pool. Hotellet ligger roligt og centralt i byen St. Johann, så det er nemt at gå til indkøb og på opdagelse i byen. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet. Stor imponerende morgenmadsbuffet samt valgmulighed af kød-, fisk- eller vegetarret til aften.

Når man går i bjergene, er "tricket" at gå i et meget roligt tempo, når det går op ad. Det gør vi også på denne tur, så alle med en okay kondition, form og balance kan være med. Vi holder også flere små pauser undervejs på vore vandreture og går på tilgængelige vandrestier. Der bliver også tid til at nyde hotellets mange dejlige faciliteter eller den charmerende by St. Johann, når vi er tilbage efter dagens vandretur.

Ønsker du at springe en vandredag over, er der masser af andre ting at foretage sig i området.

Årstiden er et rigtig godt tidspunkt for vandring i Østrig. Det er sommerligt uden at være for varmt.

Det siger tidligere deltagere:

”Meget flotte og varierende ture med tilpas udfordring”

”Sikke udsigter – Der var bare så smukt alle steder”

”Meget gennemtænkt program for ugen”

”Vi glæder os til flere lignende vandreferier”

Se turbeskrivelse her: Dagsprogram

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandreferie, (klik her)

Se mere om hotellet her: https://www.sporthotelaustria.at/en/welcome/

Turprisen indeholder:

Flytransport København-München t/r med Lufthansa, bustransfer fra lufthavn til hotel, 7 dages hotelophold med halvpension (dog ikke middag onsdag), vandreture i henhold til dagsprogram og transport til/fra turene. Deltagerantal max. 23.

Afrejse fra Billund er evt. også en mulighed på forespørgsel.

Rejsebureau: Fyrholt Rejser.

Turledere: Tina Lorenzen, Gentofte Afdeling og Steen Vestergaard, Nordsjælland Afdeling.

Indkvartering: Sporthotel Austria ****, St. Johann in Tirol.

Pris i delt dobbeltværelse kr. 11.995,-, tillæg for enkeltværelse kr. 1.000,-.

Har du spørgsmål til vandreferien i St. Johann, kontakt gerne Turleder Tina Lorenzen på 4033 1516.

Tilmelding til Fyrholt rejser.

OBS: Når du tilmelder dig, send samtidig en mail til Tina Lorenzen på tilor@mail.dk med dit navn, telefonnr. og medlems nr. i DVL. Skriv St. Johann i emnelinjen.

Mødested på kort

Indlæser…