Vandreferie for naturelskere i idylliske St. Johann in Tirol


Vi gentager succesen - Vandreferie i Østrig. Med både gensynsglæder, variationer - og helt nye unikke oplevelser. Blandt andet besøger vi Hitlers "Ørnereden". Indkvartering med 1/2 pension på skønt 4* hotel i St. Johann in Tirol med pool/spa.

Vi gentager succesen med endnu en vandreferie i et af Østrigs smukkeste områder. Vi vil både få nye spændende oplevelser og også genopleve nogle af de skønneste vandreture fra sidst – dog med flere variationer. Der vil igen være betagende udsigter, fascinerende vandfald og autentiske små bjergrestauranter.

Vi vil vandre i ”Wilder Kaiser” en betagende og smuk bjergkæde. Vi får også en helt unik oplevelse – nemlig Hitlers "Ørnereden”.

Vandreruterne er særlig udvalgt som nogle af de bedste i området. Vi bor på skønt 4-stjernet hotel med lækker mad og stor pool og spa afdeling.

Vandreferie med skønne oplevelser. Vi vil gå på træbroer langs floden gennem en kløft. Vi kan få et dyp i en bjergsø omkranset af den smukkeste udsigt. Vi vil også opleve udsigten og stemningen fra en alpinhytte. Vi kan fodbade i iskoldt bjergvand i særlige fodbadeanlæg. Vi tager også til Berchtesgaden og op på toppen af bjerget Kehlstein for at opleve Hitlers ”Ørnereden”.

Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i det bjergtagende Tyrol. Hotellet er danskejet. Et lækkert 4-Stjernet hotel med egen stor have med liggestole, fitnessrum og spa afd. med sauna og pool. Hotellet ligger roligt og centralt i St. Johann i Tyrol. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet.

Når man går i bjergene, er "tricket" at gå i et meget roligt tempo, når det går op ad. Det gør vi også på denne tur, så alle med en rimelig kondition og form kan være med. Vi holder også flere små pauser undervejs på vore vandreture og går på tilgængelige vandrestier. Der bliver også tid til at nyde hotellets mange dejlige faciliteter og den charmerende by St. Johann, når vi er tilbage i løbet af eftermiddagen.

Ønsker du at springe en vandredag over, er der masser af andre ting at foretage sig i området.

Årstiden er et rigtig godt tidspunkt for vandring i Østrig. Det er sommerligt uden at være for varmt.

Turprisen inkluderer:

Flytransport København-München t/r med Lufthansa, bustransfer fra lufthavn til hotel, 7dages hotelophold med halvpension, vandreture i henhold til dagsprogram og transport i minibusser til/fra turene. Deltagerantal max. 25

Alternativ afrejse fra lufthavn i Jylland evt. mulig på forespørgsel.

Rejsebureau: Fyrholt Rejser.

Indkvartering: Sporthotel Austria ****, St. Johann in Tirol.

Pris i delt dobbeltværelse kr. 10.995,-, tillæg for enkeltværelse kr. 1.000,-.

Tilmeldingsstart 10.1.2023 kl. 18.00.

OBS: Når du tilmelder dig, send samtidig en mail til Tina Lorenzen på tilor@mail.dk med dit navn, telefonnr. og medlems nr. i DVL. Skriv St. Johann i emnelinjen.

Mødested på kort

Indlæser…