Vandreferie for naturelskere i idylliske St. Johann in Tirol – FULDTEGNET

Vi gentager succesen - Vandreferie i Østrig. Med både gensynsglæder, variationer - og helt nye unikke oplevelser. Blandt andet besøger vi Hitlers "Ørnereden". Indkvartering med 1/2 pension på skønt 4* hotel i St. Johann in Tirol med pool/spa.

En vandreferie i et af Østrigs smukkeste områder. Vi vil både få nye spændende oplevelser og også genopleve nogle af de skønneste vandreture fra sidst – med flere variationer.

Vi bor og vandre i et af Østrigs smukkeste områder med imponerende udsigter, fascinerende vandfald og autentiske små bjergrestauranter.

Vi vil vandre i ”Wilder Kaiser” en betagende og smuk bjergkæde. Vi får også en helt unik oplevelse – nemlig Hitlers "Ørnereden”.

Vandreruterne er særlig udvalgt som nogle af de bedste i området. Vi bor på skønt 4-stjernet hotel med stor spa afd. med pool. Vi bliver forkælet med lækker mad.

NB: Hvis du ikke kan i maj, kan du se vores anden ”Vandreferie for naturelskere i idylliske St. Johann in Tirol” fra 3 til 10. september 2023 her.

Vandreferie med skønne oplevelser. Vi vil gå på træbroer langs floden gennem en kløft. Vi kan få et dyp i en bjergsø omkranset af den smukkeste udsigt. Vi vil også opleve udsigten og stemningen fra en alpinhytte på det fascinerende bjerg Wilder Kaiser. Vi kan forkæle vores fødder i særlige fodbadeanlæg efter vandreturen. Vi tager også til Tyskland og får en unik oplevelse på toppen af bjerget Kehlstein – Hitlers ”Ørnereden”.

Vi bor i den meget idylliske by St. Johann i Tyrol – en af de smukkeste egne af Østrig. Hotellet er lækkert 4-Stjernet hotel med egen stor have med liggestole og terrasse. Der er fitnessrum og spa afd. med forskellige saunaer samt pool. Hotellet ligger roligt og centralt i byen St. Johann, så det er nemt at gå til indkøb og på opdagelse i byen. Vi bliver forkælet med ½ pension af god kvalitet. Stor imponerende morgenmadsbuffet samt valgmulighed af kød-, fisk- eller vegetarret hver aften.

Når man går i bjergene, er "tricket" at gå i et meget roligt tempo, når det går op ad. Det gør vi også på denne tur, så alle med en okay kondition og form kan være med. Vi holder også flere små pauser undervejs på vore vandreture og går på tilgængelige vandrestier. Der bliver også tid til at nyde hotellets mange dejlige faciliteter eller den charmerende by St. Johann, når vi er tilbage fra dagens vandretur.

Ønsker du at springe en vandredag over, er der masser af andre ting at foretage sig i området.

Årstiden er et rigtig godt tidspunkt for vandring i Østrig. Det er sommerligt uden at være for varmt.

Det siger tidligere deltagere:

”Meget flotte og varierende ture med tilpas udfordring”

”Sikke udsigter – Der var bare så smukt alle steder”

”Meget gennemtænkt program for ugen”

”Vi glæder os til flere lignende vandreferier”

Se turbeskrivelse for de enkelte vandredage her.

Se program og tilmeld dig her

OBS: Når du tilmelder dig, send samtidig en mail til Tina Lorenzen på tilor@mail.dk med dit navn, telefonnr. og medlems nr. i DVL. Skriv St. Johann i emnelinjen.

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug.

Se mere om hotellet her: https://www.sporthotelaustria.at/en/welcome/

Turprisen inkluderer:

Flytransport København-München t/r med Lufthansa, bustransfer fra lufthavn til hotel, 7 dages hotelophold med halvpension, vandreture i henhold til dagsprogram og transport i minibusser til/fra turene. Deltagerantal max. 23

Evt. afrejse fra Billund på forespørgsel og evt. merpris.

Rejsebureau: Fyrholt Rejser.

Indkvartering: Sporthotel Austria ****, St. Johann in Tirol.

Pris i delt dobbeltværelse kr. 10.995,-, tillæg for enkeltværelse kr. 1.000,-.

Har du spørgsmål til vandreferien i St. Johann, kontakt gerne Turleder Tina Lorenzen på 4033 1516.

Mødested på kort

Indlæser…