Fleecetrøjer 

De er varme, lette og hurtigtørrende. Fleecetrøjernes lave vægt gør dem nemme at have i rygsækken i tilfælde af, at de bliver for varme at have på – omvendt, hvis det bliver for køligt i skovens skygge. Dermed er de velegnede både på vandreture og som hverdagsbeklædning. 

Storkjoven angreb på Færøerne. Foto Bente Michelsen

Storkjoven angreb på Færøerne. Foto Bente Michelsen

Af Camilla Dam 

Fjällräven Keb Fleece Hoodie 

Fjällräven Women’s Keb Fleece Hoodie
Fjällräven Women’s Keb Fleece Hoodie

Med Fjällrävens tekniske fleecetrøje får du et lækkert mellemlag til turbrug året rundt. Den glatte yderside giver mindre friktion mod yderlaget og større slidstyrke. Indersiden er blød og opkradset for at give optimal isolering. Med en blanding af polyester, uld og elastan er der god balance mellem varme, svedtransport, temperaturregulering og kort tørretid. G-1000-forstærkninger på skuldrene giver ekstra rygsæk-slidstyrke. Den fås i flere farver.

Set i Friluftsland til: 1.699 kr. 

(15 % rabat for DVL-medlemmer og 20 % for frivillige) 

Icebreaker Real Fleece Sherpa LS Zip 

Icebreaker Realfleece Sherpa
Icebreaker Realfleece Sherpa

Luksusudgaven er en skøn, vamset og hvid dametrøje lavet af merinould og TENCEL™ (cellulose) – naturfibre. Fleece-materialet kombineres forskelligt afhængigt af placering på trøjen. Den har en rar pasform med sømløse skuldre, tovejs lynlås foran og lommer med lynlås. 

Set på tilbud i Eventyrsport til: 1.799 kr. 

Patagonia Better Sweater fleecejakke 

Patagonia Better Sweater-fleecejakke
Patagonia Better Sweater-fleecejakke

En funktionel fleece i strik-look og med funktionerne fra en teknisk fleece, hvilket gør den bredt anvendelig. Ydersiden med den strikkede struktur gør fleecen ideel under skaljakken på de blæsende vinterdage, da friktionen mellem de to lag er minimal. Samtidig kan den bruges alene på en vindstille efterårsdag. Den har to stiklommer, en lille brystlomme og to gode ”drop lommer” indvendigt til f.eks. hue / handsker. Fremstillet 100 % af genanvendt polyester. Den fås i blå og sort.

Set i Spejder Sport til: 1.099 kr.  

(8 % rabat for DVL-medlemmer)  

 

Produkter til Nyt udstyr udvælges af redaktionen blandt VandreLivs annoncører. 

 

Som medlem af Dansk Vandrelaug har du adgang til en lang række rabataftaler – se blot her.