We walk 2024 – går du med?

I uge 19 går DGI og DIF endnu en gang sammen om We walk-kampagnen, hvor du er velkommen til at gå med - også på DVL's ture. Tag med ud, mærk fællesskabet og nyd naturen.

We walk - bevæg dig for livet.

WE WALK 2024 er god motion i hyggeligt selskab. Det er vandreture med Dansk Vandrelaug også. Vi går sammen for at røre os i fællesskab, mens vi nyder naturen og alt det positive, vandreture fører med sig.

Når du tager på tur med DVL, sørger vores turledere for at vise vej, så du blot kan nyde naturen, som lige nu står i de flotteste, lysegrønne farver.

Her finder du DVL’s We walk uge 19-ture

DGI og Danmarks Idrætsforbund, DIF, har et mål om at gøre flere opmærksom på, hvor sundt det er at vandre for kroppen, og hvor god den den friske luft er for sjælen. Det er pærelet, socialt og drønhyggeligt. Vi går derfor sammen i WE WALK-kampagnen igen i år.

– Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk, siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK.

Læs mere om WE WALK og find mange flere gåture

Følg trygt efter turlederne

At man fyldes med positiv energi ved at vandre en tur i godt selskab, ved DVL’s tusindvis af medlemmer godt. Se bare her:

– Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder, som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind.

– Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, siger Heidi fra Aarhus Afd. om DVL’s vandreture.

Langt de fleste af DVL’s omkring 50 vandreture i uge 19 er en del af WE WALKs kampagne. Enkelte tilmeldingsture er dog ikke med i kampagnen, da de kræver medlemskab af Dansk Vandrelaug. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til den pågældende turleder og spørge.

Klik på kortet over turene i uge 19, zoom ind og kom med ud i det gode vandreselskab:

DVL's We walk-ture, uge 19 i 2024.
Kort over DVL’s vandreture i uge 19, 2024.

Hvis du bliver glad for oplevelsen med Dansk Vandrelaug, har du mange flere til gode – vi arrangerer omkring 2.800 hvert år, så det er bare at melde dig ind i fællesskabet, møde op og gå med. Motion og smil følger automatisk med.

Emner