Alternativer til VandreLiv på vej

Det er med en blanding af vemod og spænding, at jeg skriver denne klumme.

Som tidligere nævnt har vi måttet træffe beslutning om at digitalisere vores medlemsmagasin fra 2024. Vi er klar over, at denne overgang bliver en udfordring for nogle af jer. Men vi vil arbejde for at gøre denne proces så smidig som muligt.
Vi er allerede i fuld gang med at planlægge og gennemføre de nødvendige ændringer for at skabe ”DVL ny kommunikation”. Vi ønsker at sikre, at I stadig har adgang til alle de artikler, vandreture og øvrige informationer, som I er vant til at finde i VandreLiv.
På siden dvl.dk/hjælp vil I finde vejledninger til at navigere nemt og enkelt rundt i vores digitale univers. Vi forstår vigtigheden af at sikre, at I kan finde alt, hvad I har brug for. Og vi vil gøre vores bedste for at lette denne proces for jer.
I dette nummer af VandreLiv kan I blandt andet læse om de omfattende forslag til vedtægtsændringer, der er vigtige for Dansk Vandrelaugs udvikling. Vi opfordrer jer til at læse forslagene på dvl.dk/vedtægtsændringer2023. På dvl.dk/version2 finder I yderligere information om den kommende ”DVL Version 2”, og de spændende tiltag, der er i vente.
Vi er bevidste om, at forandringer kan være både udfordrende og givende, og vi understreger, at vores mål med disse tiltag er at sikre en mere effektiv og moderne organisation og kommunikation, der imødekommer medlemmernes behov og ønsker.
Vi værdsætter jeres støtte og tålmodighed under denne overgangsperiode og vil fortsat lytte til jeres feedback og ideer.
Tak for jeres fortsatte engagement og entusiasme. Vi glæder os til at skabe fremtidens Dansk Vandrelaug sammen med jer.
Vi ses fortsat derude på tur.

Venlig hilsen
Steen