Vandrere på diget. Foto Vagn Olsen

Hvad betyder DVL for dig?

Vi vil gerne dele glæderne ved at være medlem af Dansk Vandrelaug med endnu flere, derfor har vi brug for din hjælp.

Skriv lidt om, hvorfor du holder af at vandre med os. Og hvad fællesskabet betyder for dig. Du behøver ikke udfylde alle felter – blot det, du har på hjerte.

Det kan for eksempel handle om, hvorfor du glæder dig til næste tur. Hvad giver vandreturene dig ud over god motion? Hvordan har du det efter en vandretur med os? Det er op til dig, hvad du vil fremhæve.

  • Dansk Vandrelaug vil gerne bruge din udtalelse i forbindelse med omtale af foreningen i VandreLiv, på dvl.dk og/eller sociale medier. Må vi det?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

– De, der møder op, er af en livlig støbning, så alt bliver levende. Turlederne er i særklasse, fastslår Birgitte Borgen Müller Marcussen fra DVL Lyngby i 2021.

Uanset hvor jeg går med, møder jeg altid spændende mennesker at snakke med. Det er sjovt at høre lidt om andres historie. Vi snakker jo på kryds og tværs om alt muligt, hvad der lige falder os ind, siger Bente Michelsen fra DVL København i 2021.

– Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind. Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, siger Heidi fra DVL Aarhus i 2020.