Find de dejligste steder i Danmark

Hjælp miljøminister Jakob Ellemann-Jensen med den nye naturkanon.

Nyudsprunget bøgeskov på Tåsinge. Foto Bente Michelsen

Vi ser ind i nyudsprunget bøgeskov. Foto Bente Michelsen

Hvor er de 15 dejligste natursteder i Danmark? Det spørgsmål stiller miljø- og fødevareministeren til danskerne, så der ved fælles indsats kan laves en kanon over steder, du skal have set i den danske natur.

– Jeg elsker selv at opholde mig i naturen, og jeg tror, at alle danskere har gode minder fra en særlig bakketop, en hemmelig lysning i skoven eller stranden, de længes efter hver vinter. Med den nye naturkanon vil vi vise, at man aldrig er langt fra en naturoplevelse i Danmark.

– Jeg håber, at vi får masser af gode forslag, og så glæder jeg mig, til vi kan afsløre den nye naturkanon senere på året, siger miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

Hjælp ham med at finde ud af det (klik her).