Fra 10 til 103 meter på toptur

I marts og april har vi omkring 116 topture på programmet. Så det er svært at vælge, hvilke du skal gå med på. Måske går du efter flest højdemeter til topkonkurrencen, måske er kriteriet blot, at turen skal være lokal.

Topmøde på landevejen ved Ejer Bavnehøj. Foto Steen Kobberø-Hansen.

Topmøde på landevejen ved Ejer Bavnehøj. Foto Steen Kobberø-Hansen.

Uanset hvilke topture du vælger, kan du være sikker på, at selskabet er helt i top på vejen, for vores topture er populære.

En tur i Anderup med Kolding Afd. byder fx på høje bakker formet i istiden, mens Viborg Afd. tager os endnu højere op ved Silkeborg – selvom Himmelbjerget kun er noget, vi kigger på.

Længere vestpå kan du se nærmere på landskabstypen bakkeø ved Møborg med Holstebro Afd., mens Horsens Afd. byder på toppen af Hellebjerg i Juelsminde.

Husk at deltage i topkonkurrencen

På Sjælland udforsker Københavns Afd. Vikingelandsbyen – det er en tur, der er særligt velegnet børnefamilierne, og vi nyder udsigten fra Herstedhøje undervejs.

Vestsjælland Afd. har Kalundborgs toppe og højdepunkter for øje, når de inviterer til tur med havudsigt. Og midt i Nordsjælland giver Gentofte Afd. en tur ind til DVL’s snart 90-årige varde ved Lille Gribsø og slår et smut over Fruebjerg på vejen.

Her følger blot nogle af de mange topture i marts og april

Se samtlige topture – zoom ind på dit område på kortet