Hjælp coronakrisens børn sammen med DVL

Vær med til at gøre en forskel og få en god vandreoplevelse samtidig. Støt Danmarks Indsamling 2021 sammen med DVL. For dér, hvor nøden før pandemien var stor, er den nu ekstrem.

Danmarksindsamling ©UNICEF Anmar Mosul Libanon

Danmarksindsamling ©UNICEF Anmar Mosul Libanon

Bliv en del af Danmarks Indsamling 2021, som i år samler ind til de børn, der ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen i udsatte steder i verden.

Danmarksindsamlingen vil skabe håb for pandemiens hårdest ramte børn med projekter i 13 lande og på 3 kontinenter. De skal sikre børnene adgang til rent vand, at de kan komme i skole og få lægehjælp og at der er voksne, der kan beskytte dem og give den omsorg, de mangler.


Du kan hjælpe ved at gå en tur for dig selv eller med din husstand på en af de stier, som Dansk Vandrelaug anbefaler, og samtidig bidrage med et beløb.

Find den nærmeste anbefalede sti her på dette kort

En del af de anbefalede stier er kvalitetsstierne: kvalitetssti.dk. På kvalitetsstierne får du altid en god vandreoplevelse af allerhøjeste kvalitet – naturligvis godkendt og certificeret af DVL.

Giv et bidrag til Danmarks Indsamling

Vi opfordrer alle deltagere til at indbetale 50 kr. eller andet valgfrit beløb. Når I benytter en af følgende indbetalingsmuligheder, samles bidragene med DVL som afsender:

Følg med i det indsamlede beløb, som går ubeskåret til Danmarks Indsamling. Og se hvor meget der i alt bliver samlet ind på DR’s tv-show den 6. februar.

Tak for din hjælp.

Emner