Kom ud og gå i det gode vejr

Vælg vandreture, opdag viden og bliv inspireret.

På tur langs Rørbæk Sø. Foto ?

På tur langs Rørbæk Sø. Foto ?

På vores hjemmeside finder du et væld af fantastiske vandreture, der vil give dig masser af viden og inspiration. Vi er derudover begejstrede for det seneste nummer af medlemsbladet Vandreliv, der er fyldt med gode oplevelser og spændende vandreture. I maj og juni har vi imponerende 470 ture på programmet. Der er noget for enhver smag.

Det kan godt betale sig at tjekke vores turoversigt på dvl.dk/vandreture frem for medlemsbladet, for så får du også adgang til alle de populære pop op-ture.

Vandreliv er proppet med skønne artikler, der giver dig viden og inspiration til nye eventyr. Du kan læse om alt fra at vandre med børn og udforske Balkan til at opleve verden under vandreturen og udforske Fyn. Mangfoldigheden er stor!

Historiske Vandringer fortsætter, og flere artikler fokuserer på mulighederne ved at besøge lokale museer. Hold øje med Historiske Vandringer på historiskevandringer.dk.

Vi fejrer vores elskede vandrefællesskabs 93-års jubilæum den 18. maj. Nogle afdelinger arrangerer ture i den anledning. Desuden kan DVL Viborg fejre sit 85-års jubilæum i juni, mens DVL Kolding netop har fejret sit 85-års jubilæum med to års forsinkelse. Et stort tillykke til os alle!

Vi ønsker dig fantastiske vandreture og godt vejr derude, hvor vi ses på tur.

Venlig hilsen

Steen