Sekretariatsleder til Dansk Vandrelaug

Dansk Vandrelaug søger ny sekretariatsleder på Kultorvet i København.

Dansk Vandrelaug på tur. Foto Jytte Nielsen

Dansk Vandrelaug på tur. Foto Jytte Nielsen

Har du lyst til at beskæftige dig med ledelse og faglighed i en frivillig organisation, som arbejder med at fremme fysisk og mental sundhed, sociale fællesskaber og skabe gode natur- og kulturoplevelser gennem vandring?

Kan du lide at arbejde med både det overordnede og strategiske arbejde og samtidig have fingrene dybt ned i driftsopgaverne sammen med dygtige medarbejdere?

Er du fuld af energi og godt humør, dygtig, delegerende og udviklingsorienteret, og brænder du for at arbejde med frivillige?

… kan du svare ja til disse tre spørgsmål, så vil du givetvis trives hos os.

Vi søger en sekretariatsleder til vores sekretariat, som er bemandet med 3 medarbejdere på Kultorvet i København. Sekretariatet løser en lang række opgaver for at understøtte Styrelsen, de forskellige udvalg, de 21 afdelinger og 700 frivillige i deres arbejde i Dansk Vandrelaug.

Stillingen indebærer fagligt og personalemæssigt ledelsesansvar for sekretariatet. Desuden får du rig mulighed for at udfolde især dine organisatoriske og kommunikative kompetencer i forbindelse den udvikling, som Dansk Vandrelaug har sat i gang.

Læs mere om os, jobbet og vores ønsker til dig i denne job- og personprofil.

Der er ansøgningsfrist 26. januar 2024 – du søger via formularen her.

Hvis du ønsker mere viden, er du meget velkommen til at kontakte næstformand Runa Brøchner. Det kan du gøre pr. mobil 24418993 eller pr. mail til dvl.silkeborg@gmail.com.