Vi ses derude: 25 på tur med tilmelding  

Endelig kan vi mødes til de fælles vandreture sammen med vores DVL-venner og bekendte igen. Fra den 1. marts har myndighederne hævet forsamlingsforbuddet til 25, og dermed er der igen gang i Dansk Vandrelaug.  

Nyudsprunget bøgeskov på Tåsinge. Foto Bente Michelsen

Vi ser ind i nyudsprunget bøgeskov. Foto Bente Michelsen

Vandreturene bliver selvfølgelig med tilmelding, så vi holder 100 procent styr på, hvor mange der går med. Og det fungerer ganske som sidste år – tilmeldingen åbner på starttidspunktet 14 dage før turen afvikles.

For de førstkommende ture i marts skal tilmeldingssystemet lige aktiveres manuelt. Dette gøres snarest muligt, så hold godt øje med de ture, du har udset dig.

Du kan løbende tjekke, hvor mange pladser der er tilbage på en given tur på vandretur.dvl.dk.

Dobbelttjek din mailadresse

Når du tilmelder dig, anbefaler vi, at du er særligt opmærksom på at få skrevet din mailadresse korrekt.

Via mailadressen modtager du en bekræftelse på, at du må deltage på turen. Du må faktisk udelukkende møde op, hvis du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Hvis du skulle ende på en venteliste, er det denne mailadresse, vi kontakter dig på, når andre har meldt afbud eller forsamlingsloftet hæves, så der alligevel er plads til dig.

Nogle gange opretter turlederen en ekstratur på samme rute, hvorefter vi kontakter til dem, der var så uheldige at ende på ventelisten.

Hvis du benytter den samme mailadresse, som er knyttet til din medlemsprofil, kan du i medlemsportalen se de ture, du er tilmeldt og har været med på.

25 personer i alt er stadig forholdsvis få pladser i DVL-sammenhæng. Turene kan blive fuldtegnet på kort tid, derfor er det også værdsat, hvis du melder afbud, når du bliver forhindret – gerne over et døgn i forvejen. Så systemet automatisk giver den næste på ventelisten plads på turen.

Enkelte turledere/afdelinger benytter et sms-system til tilmelding. Det vil fremgå af den enkelte tur.

Hold god afstand derude

Selvom der er god plads ude i naturen, skal vi alligevel huske at passe på os selv og hinanden. Hold god afstand derude, også når I sidder og spiser frokost eller drikker en kop kaffe eller te.

Med tilmeldingssystemet kan vi være behjælpelig i en eventuel smitteopsporing, hvis uheldet er ude. Det er vi meget glade for at kunne bidrage med, selvom det er mere besværligt at komme med på tur, end det var før corona-pandemien ændrede vores hverdag.

Venlig hilsen

Steen

Emner