Gå dig varm og del vandreglæden

VandreLiv og dvl.dk bugner af vandreture, i alt 371 i november og december. Det er dejligt at se. Selvom vi går en koldere tid i møde, er det altid muligt at gå sig varm i DVL’s gode selskab. Humøret løftes efter ganske få skridt, og det smitter af på resten af din dag. 

Kaffepause på en decembertur. Foto Michael Rasmussen

Kaffepause på en decembertur. Foto Michael Rasmussen

Ude på turene fornemmer jeg tydeligt det store behov, vi har for fællesskab og natur i disse tider. Sammen kan vi noget ganske særligt, når vi deler alle de herligheder, vores natur byder på.

DVL Vandrerakademi kører igen med gratis onlinekurser og foredrag for medlemmerne. Vi håber også på denne måde at kunne være en kilde til inspiration. Har du selv en god idé til et onlineforedrag eller kursus, må du endelig kontakte sekretariatet og dele idéen.

Dette indlæg dækker også juleperioden. Og det kan hurtigt blive en tung tid i bogstavelig forstand. Derfor håber jeg, du er ekstra god ved dig selv og tager med på turene. I december er der naturligvis også en skøn stemning at gå efter. Vi har i det hele taget gang i en billig og naturlig motionsform, som er langt mere social end et fitnesscenter.

Mangler du en julegave til en nær ven, vil jeg varmt anbefale et medlemskab, som du let forærer væk på dvl.dk/gave.

Vi ses derude på vandretur.

Venlig hilsen

Steen