Husk at framelde dig

Det er væsentligt at melde dig fra din udvalgte vandretur, hvis du ikke kan gå med alligevel! Ventelisten er lang i øjeblikket.

Fællesskabet langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Otte i fællesskab langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Vores vandreture er populære som aldrig før. Og da vi kun har ni pladser ud over turlederens på grund af det nuværende forsamlingsforbud, er det vigtigt, at du giver andre chancen, når du selv bliver forhindret i at tage med på den tur, du er tilmeldt.

I øjeblikket ser vi desværre en del ture, hvor færre end ni følger turlederen, og det er virkelig ærgerligt, for ventelisten er lang på stort set hver eneste tur.

Vi opfordrer derfor kraftigt til, at du framelder dig turen, så snart du ved, at du ikke kommer til at gå den.

Hvordan gør du det?

Det er nemt, hvis du har opgivet en korrekt mailadresse i forbindelse med tilmeldingen. Du har nemlig modtaget en mail med en bekræftelse på, at du er blevet tilmeldt. Og i den står FRAMELD med blåt. Klik der, så bliver du fluks frameldt:

Klik på FRAMELD, hvis du bliver forhindret i at gå med på turen.
Klik på FRAMELD, hvis du bliver forhindret i at gå med på turen.

Du kan også afmelde din turdeltagelse ved at logge på din profil på medlemsportalen og vælge menupunktet Arrangementer:

Mine tilmeldinger i Medlemsportalen
Mine tilmeldinger i Medlemsportalen
Meld afbud i Medlemsportalen.
I medlemsportalen kan du også se, hvilke vandreture du tidligere har deltaget på.

Ingen mail – ingen besked

Hvis du har skrevet en ikke-eksisterende mailadresse ved tilmeldingen, kan du hverken vide om du er blevet tilmeldt eller framelde dig igen. Du modtager hverken en bekræftelse på din eventuelle tilmelding eller besked, om at der pludselig er blevet plads til dig, hvis du står på ventelisten. Det er på alle måder ærgerligt. 

Er du opmærksom på, at du måske kan lave flere mailadresser ud af den, du har? Nogle udbydere – såsom fx gmail og hotmail – tillader, at du laver flere, der ender i din normale indboks. Det kan gøres enten ved foran snabelaet at tilføje +1talellerbogstaver eller tilføje punktum adressen. Lær detaljerne  her.

Er du på venteliste?

Når du har modtaget en mail med beskeden, at du er på venteliste til et arrangement og laver andre planer, må du meget gerne framelde dig ventelisten også.

Det gør du ved at videresende venteliste-mailen til sekretariatet på dvl@dvl.dk med beskeden om at du gerne vil afmeldes denne venteliste. Så ordner vi det for dig.

Husker du at framelde dig, får en af dem på ventelisten din plads på turen. Det giver god mening, ikke?

Se retningslinjerne for deltagelse i vandreturene her i coronaperioden.