Husk at framelde dig

Det er væsentligt at melde dig fra din udvalgte vandretur, hvis du ikke kan gå med alligevel! Ventelisten er lang i øjeblikket.

Fællesskabet langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

På en tur langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Vores vandreture er populære som aldrig før. Og da vi kun har ni pladser ud over turlederens på grund af det nuværende forsamlingsforbud, er det vigtigt, at du giver andre chancen, når du selv bliver forhindret i at tage med på den tur, du er tilmeldt.

I øjeblikket ser vi desværre en del ture, hvor færre end ni følger turlederen, og det er virkelig ærgerligt, for ventelisten er lang på stort set hver eneste tur.

Vi opfordrer derfor kraftigt til, at du framelder dig turen, så snart du ved, at du ikke kommer til at gå den – også, hvis du blot er på venteliste.

Hvordan gør du det?

Det er nemt, hvis du har opgivet en korrekt mailadresse i forbindelse med tilmeldingen. Du har nemlig modtaget en mail med en bekræftelse på, at du er blevet tilmeldt turen, eller at du er kommet på venteliste. Og i den mail står FRAMELD med blåt. Klik der, og en gang mere for at bekræfte det, så bliver du frameldt og en anden rykker op i hierarkiet:

Klik på FRAMELD, hvis du bliver forhindret i at gå med på turen.
Klik på FRAMELD, hvis du bliver forhindret i at gå med på turen.

Du kan også afmelde din turdeltagelse og ventelisteposition ved at logge på din profil på medlemsportalen og vælge menupunktet Arrangementer:

Mine tilmeldinger i Medlemsportalen
Mine tilmeldinger i Medlemsportalen

Bemærk de tre små statusikoner ud for turen

  • Et grønt flueben betyder, du er tilmeldt
  • Et grønt ur betyder, du er på venteliste
  • Et rødt udråbstegn betyder, du har afmeldt dig

Kommende arrangementer på medlemsportalen - et tilmeldt og en på venteliste

Klik på den tur, du vil framelde dig og MELD AFBUD

Meld afbud til et kommende arrangement, hvor du er på venteliste

Meld også gerne afbud til et kommende arrangement, hvor du er på venteliste. Når du har fuldført afmeldingen fremgår det af din arrangementsoversigt:

Udråbstegn ud for et arrangement betyder, du har afmeldt dig denne tur på medlemsportalen

Hvor mange pladser er der lige nu?

https://vandretur.dvl.dk/

Når vi kun må være 25 på tur, bliver der forholdsvis hurtig fuldt booket. Derfor giver vi dig her overblikket over de næste 14 dages turmuligheder.

Her kan du se oversigten ture, hvor der stadig er frie pladser
Den samlede oversigt over: Tilmeldte / ledige / venteliste / afmeldte
Ture med et alternativt tilmeldingssystem, fx sms eller mail

Hvis du logger ind på siden (med samme login som på medlemsportalen), får du yderligere mulighed for at se, hvad nummer du er på ventelisten og din turstatus i det hele taget.

Mange muligheder på vandreture.dvl.dk

Ingen mail – ingen besked

Hvis du har skrevet en ikke-eksisterende mailadresse ved tilmeldingen, kan du hverken vide om du er blevet tilmeldt eller framelde dig igen. Du modtager hverken en bekræftelse på din eventuelle tilmelding eller besked, om at der pludselig er blevet plads til dig, hvis du står på ventelisten. Det er på alle måder ærgerligt. 

Er du opmærksom på, at du måske kan lave flere mailadresser ud af den, du har? Nogle udbydere – såsom fx gmail og hotmail – tillader, at du laver flere, der ender i din normale indboks. Det kan gøres enten ved foran snabelaet at tilføje +1talellerbogstaver eller tilføje punktum adressen. Lær detaljerne  her.

Husker du at framelde dig, får en af dem på ventelisten din plads på turen? Det giver god mening, ikke?

Se retningslinjerne for deltagelse i vandreturene her i coronaperioden.