Med et + kan din mailadresse blive til flere

Vandreturenes tilmeldingssystem kræver, at hver enkelt tilmeldte har en personlig mailadresse. Men da en del medlemmer er par- og familier, som deler samme mailadresse, giver det udfordringer.

Mailadresse-kravet omgår nogle ved at skrive @gmail.dk i stedet for den korrekte endelse @gmail.com eller @hotmail i stedet for @hotmail.dk. Det betyder så, at vi ikke kan komme i kontakt med dem, der har skrevet en falsk adresse – fx når vedkommende skal rykkes fra en venteliste op som turdeltager. Det er meget ærgerligt.

Tilføj + før @

Men mange mailudbydere giver faktisk mulighed for at lave en såkaldt subadresse på mailen ved at tilføje + og så vilkårlige tal og/eller bogstaver før snabelaet.

Det vil sige, har din familie adressen voresfamilie@gmail.com, kan I få en ekstra mail ved at skrive voresfamilie+dvl@gmail.com. En mail sendt til voresfamilie+dvl@gmail.com lander i samme mailboks som voresfamilie@gmail.com.

Hotmail-adresser har samme feature.

Med en gmail.com-adresse kan man også lave flere ved blot at tilføje et punktum mere. Det vil sige, voresfamilie@gmail.com kan laves til en ekstra mailadresse sådan her: vores.familie@gmail.com.

Prøv at tjekke, om din mailudbyder ligeledes giver mulighed for subadresser ved at sende en mail efter samme system: Hvis din mailadresse er voresfamilie@mitdomæne.dk sender du en mail til fx voresfamilie+dvl@mitdomæne.dk.

Modtager du mailen, så virker det ✓ Og dermed kan du tilmelde dig selv og din partner til samme vandretur. Og du kan framelde dig/jer igen, hvis du/I skulle blive forhindret.

Sådan fungerer tilmeldingsture