Vær med til at åbne Kronprinsesse Marys Bro

Den 28. september forbindes Frederikssund og Tørslev Hage via en 1360 m lang og 22 m høj bro, når kronprinsesse Mary i egen høje person åbner forbindelsen over Roskilde Fjord.

Kronprinsesse Marys Bro. Foto Pia Omdal

Kronprinsesse Marys Bro. Foto Pia Omdal

Med til den store festdag er fire af DVL’s afdelinger, som har planlagt syv forskellige ture på mellem 10 og 23 kilometer. Fælles for dem alle er, at turgrupperne mødes ved den nye bro omkring kl. 13.30 og passerer den i samlet flok.

Kom og vær med til at markere åbningen af Kronprinsesse Marys Bro og vis vores mangfoldige og gode selskab frem foran alle de andre festdeltagere – måske får vi et glimt af kronprinsessen som bonus.

Syv ture med fire forskellige startsteder

De fleste vandreture begynder ved Frederikssund Station, men du kan også vandre med fra syd ved Jyllingecentret eller Ølsted Station, eller fra nord ved Ølstykke Station.

Nordsjælland, Frederikssund, Gentofte og Københavns Afdeling har ture på dage. Vælg den turlængde, der passer dig bedst. Det bliver med garanti en ekstrafestlig dag at vandre på.

Kronprinsesse Marys Bro – indvielse. Tur I – 10 km fra Frederikssund St.
Kronprinsesse Marys Bro – indvielse. Tur II – 10 km fra Frederikssund St.
Broindvielse ved Frederikssund – 11 km fra Frederikssund St.
Kronprinsesse Marys Bro, indvielse og tur – 15 km fra Frederikssund St.
Til broindvielse ad Fjordstien fra Jyllinge til Frederikssund – 17 km fra Jyllingecentret
Broindvielse med tur fra Ølstykke – 18 km fra Ølstykke St.
Indvielse af Kronprinsesse Marys bro – 23 km fra Ølsted St.

Frederikssund helt tæt på

Frederikssund Afd. har fulgt byggeriet fra tætteste hold med vandreture med udsigt til brobyggeriet hver sjette uge siden begyndelsen af det store projekt.

I starten af april havde afdelingen lejet fjordskibet M/S Svanen, hvor de i høj sol og stærk blæst sejlede ud fra Frederikssund. Først under Kronprins Frederiks Bro og derefter tilbage under den nye bro. Med ombord var af ingeniør Kim Sørensen fra Vejdirektoratet, som livligt fortalte om det store projekt. Nu glæder Tirsdagstraverne i særdeleshed sig til den store festdag.

Se info om det officielle åbningsprogram på festoverfjorden.dk.