Nyt VandreLiv går online

Det nye, digitale medlemsblad er klar til at blive læst af dig.

Vandreliv nr. 1 2024

I 2024 fortsætter Dansk Vandrelaug med at gå forrest på et hav af vandreture i ind- og udland. Det gør vi fyldt med den store frivillige energi, som flyder i vores 21 afdelinger, og den kan du blandt andet læse om i årets første udgave af medlemsbladet VandreLiv.

Her fortæller foreningens nye styrelsesmedlemmer om, hvad de brænder for, ligesom du kan læse om det seneste landsmøde, hvor vi bl.a. fik valgt en ny formand.

Du kan også møde Freja, som søger roen på vandreture på egen hånd, imens hun finder sjældne planter. Hun arrangerer også vandreture for vennerne og nyder ligeledes at tage afsted på vandreferie med sin mor.

Som altid får du fif til nyt udstyr, men vi ser også nærmere på RETUR – et nyt genbrugskoncept fra en gammelkendt fritidsbutik.

Normalt er VandreLiv udelukkende for medlemmer af Dansk Vandrelaug, men det første blad i det nye år er åbent for alle. Læs med her – og del det med en ven, så det får flere ben at gå på:

(Bemærk, der er også en masse aktive link i bladet …)

Nederst i højre hjørne herover er en række ikoner – her kan du downloade, søge, dele bladet og vælge at læse på fuld skærm.

Dansk Vandrelaugs medlemsblad er i mange årtier blevet postomdelt til vores mange medlemmer. Men nu, hvor vi træder ind i 2024, har styrelsen besluttet, at vi går rent digitalt – det er mere miljørigtig og sparer samtidig foreningen for store udgifter. Du kan læse ældre udgaver af VandreLiv her.