Tag andre med ud i naturen som turleder i DVL

Hjælp andre godt på vej - del dine gode oplevelser i naturen med en større flok. Det er let at være turleder!

Turleder Søren P. Petersen fortæller en af sine gode historier

Coronakrisen har henover sommeren åbnet rigtig manges øjne for den danske natur. Og mange flere vil gerne derud igen og i godt følgeskab, naturligvis!

Derfor har vi brug for din hjælp til at gå forrest og vise naturen frem som turleder i Dansk Vandrelaug.

Som turleder vil du opdage, at der ikke er noget bedre end at tage en flok vandrere med ud i naturen og opleve den glæde, de giver dig igen som tak.

Om du har forkærlighed for skov, strand, søer, marsk, heder eller klipper er underordnet. Det er din glæde ved naturen i det hele taget, der tæller. Du kan være sikker på, medlemmerne følger efter, når du tager dem med ud på eventyr i trygge rammer.

– Jeg kom i gang som turleder, fordi jeg trængte til motion og gerne ville genopfriske danmarkshistorien og opleve den pragtfulde danske natur. Mine visioner er at udvikle, producere og realisere nye turkoncepter, siger turleder Karsten R. Hansen fra Lyngby Afd.

Ole Schelde, turleder i Viborg Afdeling og styrelsesmedlem.
Ole Schelde, turleder i Viborg Afdeling og styrelsesmedlem.

Du er velkommen til at tage en snak med nogle af de turledere, du følger, for at få mere at vide om det at være turleder. Og så kommer du naturligvis også på et kompetencegivende turledergrundkursus, når du vælger at gå turledervejen.

Ud over glæden ved at dele dine yndlingsstier og ruter med andre, får du faktisk også adgang til ekstra gode rabataftaler hos Fjeld & Fritid,  Friluftsland og Kaiser Sport & Ortopædi.

Det er let at være turleder!

Kig her for at se mulighederne

Frivillig i DVL