Udnyt medlemskabets rabataftaler til julegaver

Et medlemskab i Dansk Vandrelaug åbner døren til frisk luft, hyggeligt selskab, spændende naturoplevelser og store rabatter, som du med fordel kan udnytte til julegaveindkøbene.

sne skov vinter grantræer foto Pixabay

For nogle er sne en gave - andre vil hellere have merinouldsokker til jul.

Med over 50 forskellige rabataftaler flyder det med forslag til den perfekte gave.  Her er bare et lille bud på, hvor du kan købe dine julegaver.

Den samlede liste over alle rabataftaler finder du her

Er der brug for varme sokker til vandring og hverdag? Er der bøger om vandreture på ønskesedlen eller det en pandelampe, der inspirerer til en længere vandretur med hunden, så får du det billigere via dit medlemskab.

20 procent på masser af tøj og sko

Fx får medlemmerne 20 procents rabat hos Naturligvis Outdoor og Outdoor Rødovres fysiske butikker, mens Dilling Underwear tager 20 procent af prisen på deres økologiske, miljømærkede undertøj. Samme fordel får du på udendørsbeklædningen i Slagelse Camping & Outdoor Center.

Det bugner også med julegaveideer i Friluftsland, hvor vi får 20 procent på fodtøj og 15 procent på alt andet.

Klik, og bliv medlem af Dansk Vandrelaug

Vær opmærksom på, at for flertallet af fordelsbutikkerne gælder det, at allerede nedsatte varer ikke sættes yderligere ned.

Musik, maling, øko og bøger

Står der hifi- og tv-udstyr på ønskesedlen, giver Dan’s TV & HIFI-Center i København 20 procent ved personlig henvendelse. Skal juleferien bruges på istandsættelse, er der 20 procent på fx maling og tapet i Deco Farver. Mens I Go Green giver hele 25 procent på alle deres økologiske basisvarer.

Vi får også gode tilbud på fordybelse i form af bøger. Muusmann Forlag giver 50 kr. i rabat ved køb af bogen ”Vandring og friluftsliv. Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen”. Outdoor Consult trækker 20 % fra prisen på bogen “Friluftsliv – fra drøm til virkelighed”, mens Forlaget Turbine giver 30 procent på bogen om Gudenåen.

Se de mange andre rabataftaler her.

Medlemskabet giver også adgang til at gå på vandreferie