Udnyt dit medlemskabs rabataftaler til julegaver

Et medlemskab i Dansk Vandrelaug åbner selvsagt døren til frisk luft, hyggeligt selskab og spændende naturoplevelser. Men der er også store rabatter at hente - fx til julegaveindkøbene.

sne skov vinter grantræer foto Pixabay

For nogle er sne en gave - andre vil hellere have merinouldsokker til jul.

Med over 50 forskellige rabataftaler flyder det med forslag til den perfekte gave.  Her er bare et lille bud på, hvor du kan købe dine julegaver.

Den samlede liste over alle rabataftaler finder du her

Er der brug for varme sokker til vandring og hverdag? Er der bøger om vandreture på ønskesedlen eller det en pandelampe, der inspirerer til en længere vandretur med hunden, så får du det billigere via dit medlemskab.

I det hele taget skal ganske få indkøb til, før dit medlemskab har betalt sig ind med alle de rabatmuligheder, du får med i købet.

20 procent på masser af tøj, sko og udstyr

Som medlem af DVL får du 20 procents rabat hos Kaiser Sport & Ortopædi både i webshoppen og på fysioterapi-, osteopati- og ortopædi-behandlinger. Det samme gælder i tøj- og udstyrsbutikken Friliv.dk og Dilling Underwear, som tager 20 procent af prisen på deres økologiske, miljømærkede undertøj.

Det bugner også med julegaveideer i Friluftsland og Fjällräven Brand Store, hvor almindelige medlemmer får 20 procent på fodtøj og 15 procent på alt andet. I Friluftsland er fordelen også 20% på tøj og udstyr, hvis du er fungerer som frivillig i din afdeling.

Ved at være turleder får du ligeledes 20 procent rabat i Fjeld & Fritid, mens Kaiser Sport & Ortopædi giver 25 % til de frivillige.

Klik, og bliv medlem af Dansk Vandrelaug

Vær opmærksom på, at for flertallet af fordelsbutikkerne gælder det, at allerede nedsatte varer ikke sættes yderligere ned.

Ferie på Samsø?

Oasen Samsø har et særtilbud frem til 1. april 2021 på 4 dages miniferie fra søndag til torsdag til 995 kr. (normalpris 3.400 kr.) for et familierum op til 5 personer.

Musik, maling og vandrebøger

Står der hifi- og tv-udstyr på ønskesedlen, giver Dan’s TV & HIFI-Center i København 20 procent ved personlig henvendelse. Skal juleferien bruges på istandsættelse, er der 20 procent på fx maling og tapet i Deco Farver.

Vi får også gode tilbud på fordybelse i form af bøger. Forlaget Turbine giver hele 30 % i rabat ved køb af bogen om Gudenåen.

Og Muusmann Forlag giver 20 procent på en lang række inspirerende bøger:

Outdoor Consult trækker 20 % fra prisen på bogen “Friluftsliv – fra drøm til virkelighed”, mens Forlaget Turbine giver 30 procent på bogen om Gudenåen. Og Forlaget danpress tilbyder  20 % i rabat ved køb af bogen “Vandreture – fra Grenen til Dueodde

Se de mange flere rabataftaler her

Du kan også begave en ven med et medlemskab til Dansk Vandrelaug