DVL er her stadig

Det skrev jeg også i foråret 2020. Men nu står vi i samme situation med nedlukning og aflysning af vandreturene, desværre.

Der er spor af sne i øjeblikke. Det er værd at gå efter. Foto Pixabay

Der er spor af sne i øjeblikke. Det er værd at gå efter. Foto Pixabay

I foråret 2020 skrev jeg, at DVL er her fortsat. Nu er det desværre aktuelt igen. Og paradoksalt nok skrev jeg ellers d. 1. januar, at vi ser frem med stor optimisme på 2021, hvorefter vi 5 dage senere måtte lukke ned.

Ikke desto mindre har jeg stadig optimismen i behold, for myndighederne og befolkningen skal nok få bugt med coronaen i løbet af 2021. Så kommer vi i gang igen, forhåbentlig også snart uden tilmelding til turene. Jeg glæder mig rigtig meget til den tid.

Men der er stadig gang i vores forening, selvom vi har været nødt til at lukke vandreture og vandreferier ned indtil videre grundet forsamlingsforbud på 5 personer og afstandskriteriet på 2 meter.

DVL anbefaler til dig

Og vi gør, hvad vi kan for at hjælpe og inspirere folk med at gå ture for sig selv. Bl.a. har vi lanceret ‘DVL anbefaler‘, hvor vi trækker på al foreningens viden, ekspertise og erfaring for at komme med anbefalinger til vandreoplevelser. Vi kommer hele landet rundt, som vi har beskrevet her.

Derudover har vi – som en del af DVL anbefaler – også serveret Danmarks bedste stioversigt. Med den er der masser af inspiration at hente til at finde en god vandretur.

Stioversigten er for nylig forbedret med nedenstående kort, som indeholder kvalitetsstierne, afdelingernes anbefalinger, Naturstyrelsens stier, kommunernes stier, kløverstierne, Skovforeningens stier, nationalparkerne, naturparkerne, Spor i landskabet, naturkanon og de danske småøer:

Med kortet kan du zoome ind og se, hvor de nærmeste vandreoplevelser befinder sig.

Dansk Vandrelaug er mangfoldig og der foregår mange ting i foreningen, som bidrager til, at der er gang i den. Du kan her læse de indlæg, som fortæller noget om, hvordan ‘DVL er mere end vandring‘.

Endelig så er der flere, der allerede nu lægger deres “ensomme” vandreture op i DVL’s Facebookgruppe. Det er inspirerende læsning. Og jeg kan kun opfordre til, at du også lægger din egen vandretur op til inspiration for andre.

I uge 2-7 deltager vi i ‘Danmarks Indsamling 2021’ og ‘Danmark går sammen’, læs mere her.

Venlig hilsen
Steen

Emner